Categories: ActualitateFlash

Mircia Muntean s-a înscris în UNPR

Sorina Popa

Primarul Devei, Mircia Muntean (foto), s-a înscris, ieri, în UNPR, la scurt timp după ce a fost dat afară din PNL. Deşi liderii liberali din judeţ au dat ca sigură plecarea acestuia la PDL, iată că Mircia le-a provocat o nouă surpriză în ceea ce priveşte alegerea partidului spre care s-a îndreptat.

„Mă gândesc la oameni”

„M-am dus acolo unde au mers dus şi alţi primari liberali care au fost daţi afară din acest partid. Am ales să vin alături de UNPR, pentru că sunt politicieni serioşi şi pentru că se gândesc în primul rând la oameni, aşa cum fac şi eu. Am pus pe primul plan cetăţeanul, România, iar încrederea de care mă bucur în comunitate spune multe despre capacitatea mea ca primar şi ca om politic în general“, a declarat Mircia Muntean. „Totodată, am vrut să-i arăt senatorului Dan Radu Ruşanu şi lui Mircea Moloţ că au minţit când a spus că mă voi înscrie în PDL”, a adăugat primarul Devei. Potrivit Biroului de presă al UNPR, lui Mircia Muntean i s-a propus o funcţie de conducere la nivel naţional în cadrul Uniunii, urmând să fie ales în acea funcţie de organele colective ale partidului. Din surse oficiale de la nivelul conducerii UNPR, Mircia Muntean urmează să fie ales vicepreşedinte, la nivel naţional, al acestui partid.

„Vom face o echipă consolidată”

Mihail Rudeanu, preşedintele filialei judeţene a UNPR, a afirmat că de o lună de zile, are discuţii cu Mircia Muntean, pe tema adeziunii sale la UNPR: „I-am spus lui Mircia Muntean, în urmă cu câteva săptămâni, că, dacă se întâmplă să fie exclus din partid, îi vom face o invitaţie să intre în UNPR. S-a întâmplat că el a fost dat afară din PNL. Primarul Devei a vrut să se întâlnească cu preşedintele Uniunii, iar după discuţia dintre acesta şi Gabriel Oprea, Mircia Muntean s-a înscris în UNPR. Sunt convins că vom face o echipă consolidată şi unită în judeţ, împreună cu Mircia Muntean”.

Decizie bună sau sinucidere politică?

Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara, a declarat că „este o decizie care-l priveşte şi-l caracterizează pe Mircia Muntean. Îi doresc succes şi sunt sigur că vom colabora cu el, pentru binele devenilor şi pe mai departe, ca şi până acum”.
În ce priveşte opinia liderului liberalilor hunedoreni, Mircea Ioan Moloţ, acesta a precizat că se aştepta la surprize din partea fostului său coleg de partid, deoarece de-a lungul timpului în care au colaborat, acesta i-a făcut deseori asemenea surprize. „Nu mă miră gestul lui. Până aseară, Mircia Muntean se declara un liberal fanatic, iar astăzi, a trecut la UNPR, un partid de stânga, aş spune din extremul stângii. Am spus-o şi altora, o mai repet, pentru el, această mişcare reprerezintă sinucidere din punct de vedere politic. Într-un an de zile, el va fi zero ca om politic”, a declarat Mircea Ioan Moloţ.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Nu putea sa se inscrie in PDL-de acolo e controlat la dosare (batea la ochi).
    S-a dus la Rudeanu care il arestase pe cand era prefect .
    Mare e gradina ta Doamne ! :)))

  • PDL sau UNPR e una si aceeasi tabara. Ambele sunt pline de tradatori de neam si tara. Din cauza lor ROMANII o duc rau. Duc tara pe o directie gresita. De la ei vine in mare parte raul. Bulgarii, care multa vreme erau coada Europei, daca au avut parte de o Guvernare capabila, la resurse limitate, au o situatie mult mai buna decat a Romanilor. Vinovati de situatia actuala sunt PDL, UNPR si UDMR care pentru interese personale dau sprijin Guvernului BOC, responsabil de situatia economico-sociala din Romania actuala.

  • PDL sau UNPR e una si aceeasi tabara. Ambele sunt pline de tradatori de neam si tara. Din cauza lor ROMANII o duc rau. Duc tara pe o directie gresita. De la ei vine in mare parte raul. Bulgarii, care multa vreme erau coada Europei, daca au avut parte de o Guvernare capabila, la resurse limitate, au o situatie mult mai buna decat a Romanilor. Vinovati de situatia actuala sunt PDL, UNPR si UDMR.

  • Intradevar este o SURPRIZA pentru mine!
    Sunt pur si simplu, uluit.Ma asteptam la un PC la PSD chiar si PRM !
    Asta e nu poti sa le sti pe toate. Si n-am nici macar informatii de la "surse" !
    Ce sa mai zic ??? Succese !!!

  • are dreptate ,,tavi-tunaru,, dar nu avem de ce să fim supăraţi pe alţii, trebuie să fim supăraţi pe românii, că nu s-au dus la vot,că dacă mergeau scădea procentul de UDMR-işti şi nu mai era ţara la mâna lor. Ruşine românilor......

  • Ai comis-o Mircia! De fapt te-ai dus la tradatori pentru ca te reprezinta. Obiectiv, iti spun ca aveai mai mari sanse ca independent. Acum cativa ani am iesit in strada si protestam cand a vrut Rudeanu sa te lege. Ce memorie scurta ai. De fapt n-ai avut memorie buna niciodata. Ca liberal te votau si tiganii si manelisti si intelectualii. Acum vei ramane doar cu primii. Ca liberal erai si tu mai "spalat" acum te afunzi in mocirla. Sa te spele soarta.

  • Ce a facut PNL-ul? S-a unit cu PSD-ul si cu PC-ul!!! Se intorc in mormant Bratienii, si toti cei care au fost liberali, de aceasta ascociere, cu securistii si comunistii!!!Am sa votez cu MUNTEANU ,faceti comparatie intre DEVA si alte orase,si ce daca este la UNPR?!?(MUNTEANU) ,trebuia sa aibe un partid care sa-l sustina!!!

  • Partidele sunt formate din oameni ,pe mine nu ma intereseaza cine este la bucuresti seful unui partid politic ,eu traiesc in DEVA ,si vad ca in pnl este MOLOT un baron local ,de meserie turnator la securitate ,si OANCEA un manelist nu am fost la vot in 2008 ,dar pentru modul josnic in a procedat pnl am sa merg in 2012 si am sa votez MIRCIA MUNTEAN chiar nu conteaza la ce partid ,in toate partidele sunt uni buni si de valoare si uni fara nici o valoare si caracter

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

14 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

14 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

14 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

14 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

15 ore ago