Mircia Muntean nu mai vrea biserici în oraş

Natalia Bumbac

Ieri, PSRO Hunedoara a organizat o conferinţă de presă pentru a clarifica situaţia candidaturii fostului edil Mircia Muntean (foto), dar şi pentru a arăta prevederile protocolului semnat între preşedintele partidului, Mircea Geoană şi PNL. Cu aceeaşi ocazie, Mircia Muntean a arătat care sunt proiectele cu care vrea să vină la conducerea Primăriei Deva şi care ar fi capcanele care i se întind în cursa electorală de către contracandidaţi, pe care încearcă să le ocolească.
Geoană vine în judeţ
Potrivit preşedintelui PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, cu siguranţă Mircia Muntean va candida din partea acestei formaţiuni politice, contrar unor zvonuri că acesta ar fi viitorul candidat al UNPR. Liderul judeţean al partidului a mai spus că protocolul încheiat la nivel naţional între liberalii lui Gorghiu şi Blaga cu socialiştii lui Geoană vizează o colaborare postelectorală dar şi susţinerea guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloş. Însă, la alegerile locale din acest an, ambele partide vor merge pe liste proprii. Răzvan Mareş a spus că între cele două formaţiuni politice se încheagă un program de guvernare pentru o reformă socială, bazată pe principiul lucrului bine făcut. Preşedintele PSRO Hunedoara a mai declarat că vor avea candidaţi la primăriile urbane din judeţ, iar lansarea lor oficială va avea loc pe 4 martie în prezenţa lui Mircea Geoană.
„Mă voi opune construirii de biserici”
Fostul edil al Devei timp de patru mandate consecutive, deputatul Mircia Muntean, a afirmat că doreşte să continue proiectele bune pe care le-a desfăşurat municipalitatea sub conducerea sa, arătând că are şi câteva noutăţi. „Trebuie continuat proiectul cu terenurile date pentru tineri pentru construirea de case, anveloparea şi mansardarea blocurilor dar şi amenajarea spaţiului de agrement din zona Grigorescu. (…) Voi opri construirea bisericilor în Deva, 20 de biserici pentru toate cultele sunt suficiente. Pe lângă asta, trebuie terminate mai întâi lăcaşele de cult începute. Mă voi opune construirii a altor şapte biserici în alte cartiere din municipiu”, a declarat Mircia Muntean. În privinţa candidaturii la Primăria Deva, acesta a arătat că speranţa sa este ca la alegerile locale din 5 iunie să nu apară pe buletinul de vot tizul său Mircea Muntean, pentru a nu crea confuzii în opţiunile alegătorilor, experienţă prin care a trecut la alegerile precedente. La finalul întâlnirii cu presa, Răzvan Mareş a mai precizat că protocolul cu liberalii semnat la nivel naţional trebuie pus în practică la nivel judeţean în maximum 21 de zile. Lucru care se pare le dă bătăi de cap socialiştilor lui Geoană din judeţ, dată fiind relaţia candidatului pe care-l susţin la Primăria Deva cu PNL Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Domnule Mircia
    Formularea corectă este voi propune stoparea construirii...
    A trecut perioada când primarul era legea. Primăria este a oamenilor și trebuie condusă de oameni prin oameni nu de un om.
    Cu stimă

  • Pinocchio, da' nu vrei sa si construiesti ceva?! Sa construiesti de exemplu o alta "universitate" pe langa cea de la Barcea ?! Pe care se pare ca nu o placi.
    Pentru tine si celalalt Mircea, nu Munteanu, stii tu care, fostul tau prieten.

    Sarlatane, PNL-ul nu vrea sa auda de tine, PSD-ul te-a aruncat ca pe o masea stricata, si acu-l prosti-si pe prostanac ?!

    Sa vedem in iunie cati prostanaci te voteaza ?!

  • Catre PSRO
    am citit toate lozincile voastre.
    Oameni care nu au facut politica..patriotism, onoare, adevar…
    Atunci de ce Mircia..va spun eu ca vreti sa va conectati la cascaval.
    Asta este singura tinta. Geoana nu uita prietenia cu Voicu si Vanghelie. Dupa ei urmezi si tu si Mircia….

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

3 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

3 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

3 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

3 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

3 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

3 ore ago