Mircia Muntean atacã postul de preşedinte al Consiliului Judeţean

Sorina Popa

Primarul Devei, Mircia Muntean (foto), a anunţat, ieri, că va candida, la alegerile de pe 10 iunie, la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.
El a făcut acest anunţ important pe Dealul Cetăţii din municipiu, un simbol al Devei, la eveniment, fiind prezenţi membri ai UNPR şi o parte din candidaţii pentru primăriile hunedorene.

„Am ridicat un oraş plin de speranţe”
„Din 1996, când am fost ales pentru prima oară primar al Devei şi până acum, am ridicat un oraş plin de speranţă şi o Cetate care se reface. Mulţi au râvnit, în cele patru mandate ale mele, la funcţia de primar al Devei. Dar, iată că a venit şi ziua în care să anunţ că voi renunţa la scaunul de primar al acestui municipiu şi voi candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara. Mulţi m-au acuzat că nu am curaj să merg la judeţ, că vreau să rămân la primărie, să-mi acopăr neregulile. Uite, că nu este aşa. Deci, acum, la vârsta de 48 de ani, mă voi bate cu actualul preşedinte al CJ, care are 63 de ani”, a declarat Mircia Muntean.

„Le mulţumesc devenilor şi sper ca ei să mă înţeleagă”
Primarul Mircia Muntean a afirmat că speră să învingă în bătălia electorală din 10 iunie şi să preia postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, cu sprijinul celor 20 de primari ai PDL, cu ceilalţi parteneri democrat-liberali, cu colegii din UNPR şi cu alte forţe politice. „Sper că şi mulţi dintre foştii mei colegi din PNL mi se vor alătura. Experienţa mea ca primar al Devei timp de patru mandate mă face să cred că voi fi învingător pe 10 iunie. Voi fi echidistant cu toţi primarii din judeţ, voi fi apropiat de toţi. Le mulţumesc devenilor, pentru că mi-au acordat voturile lor, mandatându-mă astfel, să conduc municipiul timp de patru legislaturi şi sper să mă înţeleagă pentru că voi candida la preşedinţia Consiliului Judeţean. Am analizat foarte bine această situaţie şi am toate argumentele că voi fi învingător pe 10 iunie”, a adăugat Mircia Muntean.
Primarul Devei a mai declarat că săptămâna viitoare vor fi anunţate candidaturile pentru primării şi consilii locale din partea coaliţiei. Potrivit acestuia, UNPR va desemna candidaţi doar acolo unde PDL nu are primari în funcţie.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Sa-ti ajute Dumnezeu Mircica,sa da =i jos cu nemernicul asta de Molot si cu clica lui de lepadaturi:Sturza,Victor ARION -finul lui Molot,Tibi BALINT, Marius SURGENT si altii!

  • Toti angajatii spitalului judetean sunt alaturi de tine.Molot cu Didilescu au impresia ca ne au castigat ...nici pe departe,ne au umilit prin compotamentul lor de ciocoi.Se lauda cu investitiile facute,investitii care trebuiau demarate cu mult timp inainte de a veni acest individ uns de Molot si pentru care s au putut aloca bani din bugetul consiliului,dar singura culpa a vechilor directori era ca nu erau oamenii lui ,marionetele care sa i faca jocul murdar.

  • MOLOT TIMP DE OPT ANI NU AI FACUT NIMIC PENTRU JUDETUL HUNEDOARA ,ESTE CAZUL SA ITI VEZI DE OILE TALE , ADIO MOLOT.

  • Saracu de la cat munceste pentru noi nici timp pentru dentist nu mai are. Of of ce umfat e obrazul stang. Noroc ca e gros ca de nu poate pocnea... Cu oameni ca el putem dormi linistiti ca lucreaza el. Eu chiar cred ca va candida la judet ca nu e las. Doar pare

  • Ochiul stang : hotărâre! Ochiul drept : determinare! Narile: largite pentru o mai buna oxigenare in vederea efortului ce va sa vie! Gura : strânsă -sa nu scape porumbelul! Falcile: masive si alandala! ... Un BOU !

  • Deci Mircica DNA-ul te asteapta ca sigur Cj nu o as il castigi iar pe urma nu o sa mai imunitate cum aveai cand erai primar o sa platesti pentru toate hotiile si abuzurile facute. O sa se faca dreptate in sfarsit dupa 16 ani

  • Mircia vrea sa plece din primarie pt a nu raspunde in fata hotiilor facute, crede ca DNA nu-l mai gaseste. Stimati Hunedoareni, Mircia vrea sa ajunga Deputat sau Senator asta-i secretul. Doar ei au IMUNITATE !!!!! Primarii nu au si nici Presedintii de Consilii Judetene. Ati vazut vreodata vreun parlamentar sa mearga la DNA ????????? Studiati legea si logica !!! o sa vedeti ca primarul vrea DOAR un post care sa-i ofere IMUNITATE !!! Jongleria asta cu CJ-ul e ca sa poata merge mai departe. Ca primar i s-a impus sa pastreze mandatul daca-l castiga...REPET mandat fara imunitate !!!. Cine sa castige??? PDL ????? uite cum arata tara acum , in ce situatie economica suntem !!!!

  • avem de ales intre doi oameni. unul de treaba si cinstit. mircea ioan molot. si un altul hot si golan. MIRCIA MUNTEAN.tradator UNPR. noroc ca nu o sa-l mai vedem in politica,deoarece va fi un viitor purtator de bratari.

  • Gata cu mulsul primariei DEVA! Dupa 4 ani de mandat, acest Mircia Muntean face o fantana arteziana in Deva... Acolo te vei balaci dupa ce vei pierde totul, primare!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

23 de ore ago