Categories: Actualitate

Minorii criminali, trimişi în judecată

Cei trei minori care au tâlhărit, bătut şi violat o femeie în centrul Devei, care a  decedat ulterior pe patul de spital, au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi de omor calificat.

Ieri, Tribunalul Hunedoara a încheiat procedura de cameră preliminară şi a hotărât trimiterea dosarului în judecata de fond. Totodată, instanţa a dispus menţinerea minorilor Vasile S., Daniel S. şi Cristian A. în arest preventiv.
În noaptea de 8 spre 9 august, cei trei minori au urmărit-o pe femeia de 40 de ani, cunoscută ca fiind fără adăpost, cu intenţia de a o agresa şi a o deposeda de bunuri. Aceştia au acostat-o în faţa clădirii IPH din centrul Devei, lovind-o de mai multe ori, inclusiv în zona capului. După care, unul dintre ei a violat-o. Din datele procurorilor, autorul violului este Vasile S., din Deva. Ceilalţi doi, Daniel S., tot din Deva, şi Cristian A., din judeţul Bistriţa-Năsăud i-au fost complici la viol. După aproximativ cinci ore, timp în care femeia a zăcut abandonată în boscheţi, a fost găsită de un angajat al unei firme de pază. Aceasta a fost transportată la spital, doar că nu a supravieţuit, în urma loviturii primite în zona craniului. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ce grija avem sa nu li se vada fata acestor nenorociti! Ba lasa sa ii vada lumea, sa stie de cine sa se fereasca in viitor !

  • Acest caz seamna cu cel de la Bucuresti, de la club. Prin ce ? Prin faptul ca institutiile abilitate daca si-ar fi facut datoria ar fi putut fi evitate tragediile.

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

14 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

14 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

14 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

14 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

14 ore ago