Categories: EvenimentFlash

Minorii care au bătut, violat și tâlhărit o femeie în centrul Devei, acuzați de omor

 

 

       Odată cu decesul femeii care a fost violată și tâlhărită în centrul Devei, datele problemei se schimbă și pentru autorii faptelor. Dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a fost preluat de instituția judiciară superioară, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Schimbarea parchetelor este rezultatul agravării infracțiunilor de care sunt acuzați cei trei minori cu vârste de până la 15 ani, care nu vor fi cercetați doar pentru viol și tâlhărie. Din acest moment Vasile S, Daniel S și Raul-Cristian A se fac vinovați de omor.

”În cursul serii de ieri, 13 august 2015, a intervenit decesul persoanei vătămate agresate şi urmează a fi realizată necropsia, în raport de rezultatele căreia procurorii au în vedere schimbarea încadrării juridice în infracţiunea de omor”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

 Au mai batjocorit-o și în trecut

Reamintim că întâmplarea care a oripilat întreg județul s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 august. Cei trei minori au urmărit-o pe femeia de 40 de ani, cunoscută ca fiind fără adăpost, cu intenţia de a o agresa şi a o deposeda de bani şi bunuri. Din datele oferite de procurori, autorul violului este Vasile S., din Deva. Ceilalţi doi, Daniel S., tot din Deva şi Raul C. A., din judeţul Bistriţa-Năsăud i-au fost complici la viol. Modul în care au acționat cei trei adolescenţi a fost extrem de brutal, practic victima nemaiavând nici o scăpare. Mai mult, aceştia au recunoscut o parte din fapte în timpul audierilor, spunând că nu este prima dată când o batjocoresc pe femeia, acum decedată.

„Doi dintre ei, Vasile S. şi Daniel S., au lovit-o de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, în faţa clădirii IPH, până ce victima şi-a pierdut conştienţa, după care au târât-o în boscheţii din partea laterală stângă a scărilor de acces în clădirea institutului. Aici, minorul Vasile S., profitând de starea de inconştienţă a victimei, a violat-o, ajutat fiind de ceilalţi doi tineri, iar apoi, toţi trei au deposedat-o de o sumă infimă de bani şi o parte din bunurile ce le avea asupra ei. După comiterea faptelor, cei trei minori au părăsit locul faptei, abandonând victima în stare de innconştienţă”, se arăta în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, atunci când aceştia au fost arestați preventiv.

Cei trei au contestat măsura arestării preventive, urmând ca săptămâna viitoare, Tribunalul Hunedoara să soluționeze contestațiile lor. (Natalia Bumbac)

 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Sunt efectiv animale. fapta este cu atat mai grava cu cat femeia era practic fara ajutor. Doamne Dumnezeule suntem in secolul XXI si nu sunt adeptul pedepselor barbare dar tineri acestia nu merita nici un fel de clementa. De ce au batut-o atat de groaznic ? Daca era o femeie a strazii, ce puteau lua de la ea ? Pur si simplu, azi in Sfanta Zi a Mariei, credeti-ma plang, cu lacrimi pentru tot ceea ce s-a intamplat, pentru chinurile pe care le-a indurat biata femeie. Inca odata, Dumnezeu sa o odihneasca in pace

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean
Tags: featured

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago