Categories: EvenimentFlash

Femeia bătută şi violată în centrul Devei a murit!

Natalia Bumbac

Femeia care a fost bătută, violată şi tâlhărită de către trei minori în noaptea de 8 spre 9 august în centrul Devei, a murit, ieri, după-amiază, pe patul de spital. Din informaţiile oferite, ieri dimineaţă, de reprezentanţii Spitalului din Deva, şansele ei de supravieţuire scădeau de la o oră la alta, în loc să crească.
„Starea generală a pacientei s-a destabilizat în ultimele 24 de ore, în acest moment medicii având un prognostic extrem de rezervat cu privire la modul în care va evolua. A crescut gradul de comă de la III, spre IV, pacienta fiind intubată”, ne-a declarat ieri, în jurul amiezii, Călin Laza, managerul Spitalului Judeţean din Deva.
Apoi, ieri, după-amiază, potrivit declaraţiei managerului spitalului judeţean, la ora 16,40, medicii de la terapie intensivă au constatat decesul femeii.
Autorii faptei, Vasile S, Daniel S, ambii în vârstă de 15 ani, şi Raul-Cristian A, de 14 ani, sunt în acest moment arestaţi preventiv. Aceştia sunt acuzaţi de viol, complicitate la viol şi tâlhărie calificată. Dar acum, după decesul victimei, cu siguranţă datele cazului se schimbă, procurorii fiind cei care vor decide cum vor formula acuzaţiile faţă de cei trei adolescenţi. De asemenea, şansele lor de a ieşi din arest au scăzut simţitor. Potrivit unor surse judiciare, nu este prima dată când femeia de 40 de ani, cunoscută ca fiind fără adăpost, a fost victima celor trei minori. Aceasta a mai fost batjocorită şi cu alte ocazii de către aceştia, doar că despre faptele lor oamenii legii au aflat abia acum.
În momentul în care au fost prinşi, tâlharii au fost supuşi unei expertize psihiatrice, aceasta fiind obligatorie în cazul minorilor cu vârsta de până la 16 ani, constatându-se că au discernământ.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Dupa parerea mea faptasii ar trebui sa stea in detentie pe viata deoarece au fost efectiv sadici.

  • Unde-i onoarea Sefului de la paza si ordine ? unde e capul Sefului politiei locale ?
    Domnule Primar cereti demisii !
    Onorati jurnalisti cereti capete !
    Asta e menirea dvs.
    Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace, iar pe faptasi sa-i lumineze sa-si realizeze fapta .
    Dar noi "Societatea" , noi ce facem ?

  • Când au inaugarat sistemul de supraveghere se lăudau cu performanțele acestuia și spuneau că se va putea interveni în caz de necesitate. Timp de 4 sau 5 ore nu a trecut nici un gardian public prin centrul municipiului. Așteptăm demisii și pedepsirea celor vinovați pentru această nenorocire.

  • Pentru cei ce comenteaza mai sus ca nimeni nu a vazuto ca etc... de pe strada nu ai cum sa o vezi dupa boscheti sincer acum, bagati la inaintare toate rahaturile, cum de paznicul de la IPH nu a bagat de seama ? aa da rupea somnu..

  • Dumnezeu s-o odihneasca. Oare cei care asigura paza si ordinea unde au fost de nu au vazut ca in plina noapte (la ora 4), prin centrul orasului bantuie trei adolescenti si sa-i intrebe de sanatate? Oare acesti tineri ce fel de parinti au?

  • Castrati si judecati in public ! Nu este sistemul de supraveghere vinovat , este lipsa de educatie !

  • Castrati si judecati in public. Nu este sistemul de supraveghere vinovat, este lipsa de EDUCATIE, ignoranta celor din jur , sistemului care a uitat de majoritatea tinerilor!

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean
Tags: featured

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago