Categories: Actualitate

Minor, spărgător de locuinţe şi magazine, arestat

Doi tineri, unul de 21 de ani şi celălalt de 17, ambii din municipiul Vulcan, au dat o spargere la un magazin de unde au furat dulciuri şi băuturi energizante de circa 3000 de lei. Cei doi suspecţi au fost prinşi în urma unei razii a poliţiştilor din Vulcan.
„În urma probatoriului administrat, poli­ţiştii au stabilit că aceştia, în noaptea de 25/26.09.2020, au pătruns prin efracţie în incinta unui magazin din Vulcan, de unde au sustras băuturi energizante şi dulciuri, cauzând un prejudiciu de 3.000 de lei. De asemenea, cercetările au sta­bilit mai că minorul, în cursul anului 2020, a săvârşit mai multe infracţiuni de furt calificat, pe raza municipiului Vulcan. Ast­fel, în noaptea de 22/23.06.2020, aces­ta a pătruns prin efracţie în incinta se­diului unui ONG. din Vulcan, de unde a sustras 5.260 lei, iar în perioada 14-18.09.2020, a pătruns prin efracţie în apartamentul unui bărbat, de unde a sustras mai multe bunuri (televizoare, scu­le electrice), cauzând un prejudiciu în va­loare de 16.000 de lei”, a informat IPJ Hu­nedoara. Minorul a mai spart şi lo­cu­inţa unei femei, de unde a sustras mai multe bunuri (bijuterii din aur şi argint, un ceas), cauzând un prejudiciu în valoare de 20.000 lei. Adolescentul Dănuţ Robu a fost reţinut pentru 24 ore, pentru co­miterea infracţiunilor de furt calificat, iar magistraţii au emis mandat de arestare pe numele său. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

13 ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

13 ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

13 ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

13 ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

13 ore ago