Categories: Sport

MINIVOLEI. Cel mai bun rezultat

Calificată la turneul semifinal al Campionatului național de minivolei, LPS Cetate Deva (foto) a înregistrat trei victorii din trei meciuri în faza grupelor: Cetate Deva-Alpha Sibiu
3-0, 3-1 cu Muscelul Câmpulung și 3-1 cu Dinamo. Echipa deveană, pregătită de prof. Liviu Grădinaru, s-a calificat ca urmare a acestor rezultate în semi­finala turneului final de la Craiova, unde a întâlnit pe CSV Craiova, meciul fiind câștigat de gazde cu 3-1.
În finala mică a turneului, devencele au fost întrecute de Muscelul Câmpulung cu scorul de 3-1 și au încheiat par­ti­ci­parea pe un onorant loc IV. Nadia Blaga și Irina Lascău au obținut premii spe­ciale.
Competiția a fost câștigată de echipa de la CSS Buzău, urmată în clasament de CSV Craiova și Muscelul Câmpulung. Pe locurile următoare s-au clasat LPS Cetate Deva, CNN Craiova, Dinamo București, LPS Brăila și Alpha Sibiu.
Acesta este cel mai bun rezultat din istoria recentă a competițiilor de volei pentru municipiul Deva. Au evoluat pentru LPS Cetate Deva: Nadia Blaga, Tiana Dobromir, Ioana Vorovenci, Cătălina Petraș, Maria Mateescu, Sara Rădulescu, Irina Lascău și Ștefania Vorovenci.

Mesagerul Hunedorean

View Comments