Mihai Irimie va realiza o infrastructură europeană la Şoimuş

Problema infrastructurii în comuna Şoimuş a rămas nerezolvată după mai bine de 20 de ani de administraţie PSD, cu toate că bugetul anual al localităţii permitea finalizarea unor proiecte în tot acest timp.

Lipsa de interes sau necunoaşterea realităţilor din teren
Pentru o comună cum este Şoimuş, care are un buget anual de peste 10 milioane de lei, este inexplicabil cum, în 2012, încă mai există sate în care lipseşte apa curentă, canalizările, asfaltul, gazele naturale şi reţelele de comunicaţii (telefonie, televiziune, Internet). La doar câţiva kilometri de municipiul Deva, în imediata apropiere a viitoarei autostrăzi, există gospodării care încă nu au fost racordate la condiţiile civilizate de viaţă. „Într-un mandat de patru ani, Primăria Şoimuş are la dispoziţie 40 de milioane de lei. Sunt constructor şi ştiu cât costă, de exemplu, realizarea unui kilometru de asfalt cu rigole, 100 de mii de lei. Cu doar 10 la sută din bugetul comunei, se pot asfalta 40 de kilometri de drumuri, care acum sunt doar pietruite”, spune Mihai Irimie (foto), candidatul PRM la funcţia de primar al comunei Şoimuş.

Utilităţi pentru toţi sătenii
Mihai Irimie, ai cărui susţinători sunt tot mai mulţi şi mai decişi să voteze schimbarea, susţine că după ce va primi de la alegători mandatul de primar, va introduce apă şi canalizare în toate satele comunei. „Nu mi se pare corect ca numai o parte din locuitorii comunei să beneficieze de condiţii civilizate. Toţi oamenii au aceleaşi drepturi, plătesc taxe şi impozite, iar primarul este obligat de lege să le asigure condiţii decente de trai”, a declarat Mihai Irimie, care este hotărât să impună la Şoimuş un ritm de lucru care să ţină pasul cu secolul XXI.
„În plus, vreau să extindem reţeaua de distribuţie a gazului metan în toate satele, la fel şi reţeaua de telefonie, cablu TV şi Internet”, mai spune Mihai Irimie. Întrebat cum va reuşi acest lucru, Mihai Irimie a declarat că pentru introducerea apei şi a canalizării, primăria pe care o va conduce va accesa proiecte integrate, care vor fi pregătite până în 2014, când se va lansa următoarea sesiune de proiecte pentru infrastructură. „În 2015 şi în 2016, voi finaliza toate lucrările, pentru ca în 2016, la finalul mandatului, locuitorii comunei să poată beneficia de aceste utilităţi”, promite Mihai Irimie.
Competenţele manageriale şi hotărârea omului de acţiune Mihai Irimie conving de la o zi la alta, că drumul pe care trebuie să meargă comuna Şoimuş este cel al dezvoltării socio-economice.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ...ai mare tupeu nesimţitule!!! aşa , cât un bou, ca tine!!! azi mâine nu mai încapi în poză!!!...ai supt de la PDL,de te-ai unflat, acum te-ai vopsit la PRM!!! ...hoţule, crezi că noi nu ştim că eşti constructor sifonar de fonduri, alături de Costel Avram, moldoveanul oportunist????!!!!
    ..am văzut că ai început primul campania şi ţi-ai adus aminte de toate neamurile!!! Da, dar numai în campanie!!! ce lucrări ţi-a decontat santajatul de Moloţ pentru lucrarea de la Sulighete???!!!..sau l-a şantajat Costel Avram pe Moloţ,ca să-ţi dea banii pe lucrare??!!!...sunteţi nişte viermi!!!vreţi să păcăliţi lumea!!! NU ŢINE !!! Crezi că numai tu poţi să întinzi nişte fire pe stâlpi??? ..nu este cazul, noi avem televiziune , telefonie, internet!!! ..sau vrei să spui că tu le-ai făcut???!!!...avem gaz, apă, detoate!!!!...nu te stresa şi nu minţii !!! crezi că şăimuşenii sunt atât de proşti să-ţi dea comuna pe mână???!!! Nu te amăgi !!!!..numai aşa dacă a făcut Panfutie înţelegere cu piticul Moloţ, să-i vândă comuna!!! ...Lui şi lui Costel Avram, combinatorul sforar!!!

  • ala care stie...in primul rand dak tot te crezi atat de destept ar trebui sa iti controlezi vocabularul!mihai e un om care stie ce vrea si vrea binele pentru comuna soimus!asa ca lasati la o parte rautatile!chiar daca nu va convine el e mai bun decat actualul 'primar'...MIHAI SUNTEM ALATURI DE TINE!!TINERETUL TE SUSTINE!!!MIHAI IRIMIE VA FI LA PRIMARIEEEE!!!!

  • bineinteles ca ii vom da comuna pe mana pentru ca e un om capabil sa conduca aceasta comuna!!!si voi aia care rupeti afisele lasati`o mai moale...ca oricum nu o sa ajungeti nici la degetul mic a lui mihai!

  • Suntem alaturi de tine Mihai!!!! Votati ce e mai bine pentru comuna...votati GABRIEL MIHAI IRIMIE!!!

  • ...un PDL-ist împuţit, ascuns sub sigla PRM !!!!...dacă nu era PDL-ist îi dădea cineva contracte la halda de zgură a termocentralei????...cine a supt de la ţeava PDL ??? Mihăiţă !!!..daia s-a umflat aşa!!!..un gângav, PDL-ist!!!...bine ţi-a făcut Panfutie!!!...dacă eşti aşa bun, fă ceva pe spatele tău, nu pe banii de la Costel Avram, moldovenilor!!!!

  • iar toti 'desteptii' comenteaza?buey...sunteti varzaaaaa!!!!HAI MIHAI!!SUNTEM ALATURI DE TN!!!!!!!!!!!

  • asta a fost in PDL, urla si injura la tot ce era antipedelist, amu candideaza din parte PRM- mare om- asta e un nesimtit, un mincinos si cine il cunoaste stie ce zic
    intrebati-l pe dl paran alta somitate a politici hunedorene de acest ins

  • :))))...voi ar trebui mai intai sa invatati sa scrieti in romana si apoi sa veniti sa il apostrofati aici pe mihai!!ALATURI DE MIHAI IRIMIEEEE!!!!!!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago