Categories: Sport

Medalii pentru judoka din Deva la campionatul naţional

Federaţia Română de Judo a organizat la Poiana Braşov întrecerile finale ale Cam­pionatului Naţional de judo pentru seniori. La competiţie au participat aproximativ 100 de judoka şi 9 echipe (4 la masculin şi 5 la feminin), cu menţiunea că loturile naţionale de judo au fost afectate de un focar de coro­navirus săptămâna aceasta.

Sportivele care au reprezentat SCM Deva au reuşit o nouă performanţă la aceste întreceri de la care se întorc cu o medalie de aur, una de argint şi trei de bronz . De altfel în clasamentul pe medalii SCM Deva s-a situat pe locul VII având la palmares şi patru spor­tive clasate pe IV si alte patru pe locul V la aceste întreceri.
Cristina Sîrbulet este cea care a cucerit me­dalia de aur la categoria -78 kg după o bună evo­luţie în această competiţie, ea fiind secon­dată de Georgiana Miler, care a cucerit meda­lia de argint la categoria + 78 kg, iar medaliile de bronz au fost aduse la pal­ma­resul clubului devean de către Alina Jorovlea la + 78 kg, Lau­ra Alesia Bogdan (dublă legi­timare SCM Deva- CS Unirea Alba Iulia) la cate­goria – 48 kg şi Olga Se­verin, loc III la – 63 kg. Menţionăm că echi­pa clubului alcătuită din Andrada Norocea, Pa­tricia Nistor, Olga Seve­rin, Andreea Stan, Cristian Sîrbuleţ şi Alina Jorovlea s-a clasat pe locul III în întrecerea formaţiilor de club, iar e­chipa a doua pe locul V. Competiţia a fost câş­tigată de Universitatea CSM Cluj-Dinamo.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago