Medalii de aur pentru judoka de la LPS Cetate Deva

Nicolae Gavrea

Sala Sporturilor din Deva a găzduit la finalul săptămânii trecute întrecerile din cadrul etapei finale a Campionatului Naţional Şcolar de judo pentru sportivi până la 18 ani.

S-au aflat pe tatami sportivi reprezentând 25 de cluburi din întreaga ţară, iar la finalul întrecerilor, LPS Cetate Deva s-a situat pe un onorant loc patru în clasamentul pe cluburi, cu un total de patru medalii, din care două de aur şi două de bronz.
Medaliile de aur au fost cucerite de Ionuţ Ilie, la categoria -66 kg şi David Ionuţi, la categoria +90 kg. Cele două medalii de bronz au fost aduse la clubul devean de către sportivele Andreea Hojda, care a concurat la categoria +70 kg şi de Ana Maria, la categoria -52 kg. Foarte aproape de podiumul de premiere au fost Larisa Alina Cadar -63 kg, Sergiu Vancea -60 kg, care au încheiat competiţia pe locul V.
Tinerii judoka de la LPS Cetate Deva sunt pregătiţi de către prof. Dan Gârbovan şi Constantin Vasiliu.

Un gând despre „Medalii de aur pentru judoka de la LPS Cetate Deva”

  1. Pera si Pasare au facut melioane de dolari si celebri din gale de key uan . Saraci astiea ce au facut , asta conteaza . Pera si margan interlopi cu bani celebri .chiar si bashitul de pasere e melionar celebru

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.