Categories: Actualitate

Maşina hingherilor, lovită de tren

O maşină de ecarisaj a fost lovită de un tren personal, la o trecere peste nivel de cale ferată din municipiul Vulcan. Vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii, care s-a grăbit să treacă peste calea ferată, deşi semnalele acustice şi luminoase funcţionau şi avertizau venirea trenului.
Trecătorii au rămas încremeniţi, văzând că şoferul autospecialei care adună maidanezii de pe străzi nu ridică piciorul de pe acceleraţie şi se avântă pe calea ferată, deşi trenul era destul de aproape. Impactul a fost inevitabil, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit. La locul accidentului au ajuns imediat poliţiştii, o autospecială a pompierilor şi un echipaj SMURD şi atât şoferul neatent, Ioan Cimponeriu, în vârstă de 47 de ani, cât şi mecanicul locomotivei, au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind, în ambele cazuri, negativ. „Şoferul a fost amendat şi, ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice“, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
În momentul producerii accidentului, în maşina de ecarisaj nu mai era nimeni în afară de şofer. Autovehiculul n-a fost foarte tare avariat, iar trenul personal, care circula pe ruta Lupeni-Petroşani, a avut o întârziere de aproximativ un sfert de oră. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie cu chipiu are șanse mari să fie re­trogradată. Nu de…

11 ore ago

Dansăm? Da, la Simeria a fost o seară magică

Seară magică la Simeria, duminică! În Parcul Unirii, care tocmai a fost reabilitat, a fost…

12 ore ago

Bulina albă

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a crezut de la bun început în echipa…

12 ore ago

Bulina neagră

Vasile T., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru furt calificat, omul fiind…

12 ore ago

Lelese: Vor să fie găsiți oricând, de oricine, prin RENNS

Magdalena Șerban Registrul Electronic Național al No­men­claturii Stradale reprezintă evidența electronică a drumurilor și adre­selor…

12 ore ago

Nu mai lucrează cu publicul! Salariații de la Mediu protestează!

Salariații de la Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara se răzbună pe hunedoreni. Pentru că nu…

12 ore ago