Marian Munteanu rãmâne pe baricadele politicii autohtone

Natalia Bumbac

Prima experienţă politico-administrativă a fostului consilier local al municipiului Deva, Marian Munteanu (foto), s-a încheiat. Asta, după ce Prefectul Judeţului Hunedoara a emis ordinul de încetare a mandatului de ales local înainte de termen. Procedură obligatorie pentru aleşii locali care pe perioada mandatului trec de la un partid la altul. Marian Munteanu a demisionat din PNL Hunedoara în urmă cu puţin timp şi s-a înscris în ALDE Hunedoara, unde ocupă funcţia de copreşedinte. Ca urmare, acesta şi-a pierdut statutul de consilier local al municipiului Deva.
Deşi a văzut ambele faţete ale politicii, cea bună şi cea mai puţin bună, Marian Munteanu promite că nu se va opri aici, continuându-şi cariera de politician. Copreşedintele ALDE Hunedoara a afirmat că rămâne pe baricadele politicii autohtone nu pentru a se îmbogăţi, ci pentru a-i ajuta pe oamenii care îi acordă încrederea prin vot, la fel cum a făcut-o şi până acum. „În cei trei ani şi jumătate de mandat în Consiliul local Deva am înţeles multe lucruri despre politică, atât pozitive cât şi negative. Am realizat care sunt aşteptările oamenilor de la politicieni. În calitate de copreşedinte al ALDE Hunedoara, voi încerca, împreună cu colegii mei, să facem altfel de politică. A fi politician nu înseamnă ca atunci când este o sărbătoare, să te îmbraci la patru ace şi să ieşi la poze. A face politică înseamnă să fii la dispoziţia cetăţenilor tot timpul, să fii atent la problemele lor şi să încerci să le rezolvi”, a afirmat Marian Munteanu. Acesta a mai spus că nu a luat o decizie în ceea ce priveşte funcţia pentru care va candida la alegerile locale din 2016, decizia urmând să fie luată în interiorul formaţiunii politice din care face parte.
Marian Munteanu a fost ales consilier local în 2012 din partea PP-DD, iar în 2014, în virtutea Ordonanţei 55, care a permis migraţia aleşilor locali de la un partid la altul, s-a înscris în PNL Hunedoara. Ceea ce înseamnă că postul de consilier local rămas vacant va fi ocupat de următorul candidat de pe listele PP-DD. Marian Munteanu a afirmat că Grigore Stoica este cel care îl va înlocui în Consiliul local Deva, pentru a duce mandatul la bun sfârşit.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • AUZI la lichea sa ajute oamenii ,sa te ajuti pe tine ma excrocule ca ti si pasa tie de cineva inafara de gura ta.....nemernici mai puteti fi, o sa va mai aleaga dracu cu a lui copii.

  • Marian Muntean e un mare excroc si un mare hot. Daca lumea il alege inseamna ca ne meritam soarta. Omul vrea sa fie ales pt a-si proteja afacerile. Asta nu ajuta pe nimeni. E o lichea.

  • gata! nu mai au loc in politica asemenea specimene care stiu doar sa fure si sa se lase trasi de ate de papusarul molot.
    nu mai sunt vremurile in care lumea se lasa prostita de hoti si smecheri. organele statului sa isi faca datoria sa le verifice afacerile si retelele penale din spatele lor. nimeni nu va mai vota asemenea oameni.

  • Asta a muncit "in folosul cetateanului" , care cetatean era el insusi, Marian Munteanu. Ii place politica, a vazut ca mai prinde si el un os si gata, da-i inainte. Nicio sansa, papagalule.

  • Toti se sacrifica si intra in politica in sprijinul cetatenilor, nu pentru a se imbogati. Dar orice ai face, in politica te imbogatesti.

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

16 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

16 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

16 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

16 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

16 ore ago