Marian Muntean: Transferul la PNL a fost o mare ţeapă

  Sorina Popa

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, Marian Muntean (foto în dreapta), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că a demisionat din rândul liberalilor şi s-a înscris la ALDE. El a devenit astfel copreşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, din partea PLR. Ca atare, ceea ce anticipasem s-a dovedit a fi realitate. Muntean era dat de câteva săptămâni ca membru al ALDE, dar anunţul oficial a venit doar ieri.

Îşi pierde calitatea de ales local
„Nu am intrat în politică să fac bani, ci să ajut oamenii. Nu am fost lăsat să fac asta nici la PP-DD, nici la PNL. De aceea, am decis să mă înscriu în ALDE. Principalul motiv pentru care am plecat din PNL a fost faptul că în actuala conducere a organizaţiei nu poţi avea încredere că va reuşi să obţină rezultate bune la alegerile de anul viitor. Am întărit rândurile PNL, atunci când m-am înscris în acest partid. Am venit cu 23 de consilieri în PNL Hunedoara. Degeaba. Apoi, am fost exclus din consilii de administraţie. Şi, nu s-au întâmplat lucruri pe care le aşteptam. De aceea, acum consider că a fost o greşeală să mă înscriu în PNL. Am avut o înţelegere cu fosta conducere a organizaţiei judeţene a liberalilor (n.r.- Mircea Moloţ). Recent, deputatul Bogdan Ţîmpău mi-a spus că eu am avut o înţelegere cu cei care au condus organizaţia, dar acum este altă conducere. Deci, nu am putut să fac nimic”, a declarat Marian Muntean.
Muntean este consilier local la Deva. „Nu mi-e teamă că îmi pierd postul de ales local la Deva. La maşinăria de vot care funcţionează în CL Deva, nu e o problemă că plec eu de acolo. Pe de altă parte, acest transfer la PNL a fost o mare ţeapă. Adică, a fost o mare ţeapă, deoarece oamenii sunt manipulaţi în partid. Nici o hotărâre nu este explicată membrilor.  Dar asta este problema lor acum. În ceea ce priveşte asocierea cu Mircea Moloţ (n.r.-Moloţ a declarat că este consultant politic pentru ALDE Hunedoara), nu putem vorbi de partidul lui Moloţ, iar până nu se dă o sentinţă definitivă în dosarul său, nu putem face acuzaţii. Până la urmă, electoratul va spune dacă am făcut ceva bine sau nu”, a declarat Marian Muntean, copreşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.
Marius Sanfirişca, celălalt copreşedinte al ALDE Hunedoara, a declarat că, până la urmă, valorile se vor cerne şi vor rămâne cei care respectă principiile ALDE. „În ultima perioadă au apărut tot felul de informaţii privind persoane care vor să intre la noi în organizaţie. Vreau să vă spun că îi primim pe cei care sunt cinstiţi, au o carte de vizită, sunt credibili şi gospodari”, a afirmat copreşedintele ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca.

„Partidul păstorit de Mircea Moloţ”
Contactat, deputatul Bogdan Ţîmpău a afirmat că PNL urmează să notifice Consiliul Local Deva privind plecarea lui Muntean din partid.
„El nu mai este membru al PNL, ca atare îşi pierde calitatea de consilier local. Pentru mine personal e o piedere plecarea lui Marian Muntean. Vom vedea însă dacă este o pierdere şi pentru organizaţie. În aprilie anul acesta am comandat un sondaj în care l-am inclus şi pe Marian Muntean, pentru Primăria Deva. El a obţinut doar 2,5 la sută, în condiţiile în care marja de eroare era de 3 la sută. Dar, se ştia că Marian Muntean cocheta cu partidul păstorit în prezent de Mircea Moloţ încă din primăvară”, a declarat deputatul Bogdan Ţîmpău, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Da mai mereti mai papagalilor si faceti-va voluntari in vreo organizatie de binefacere, toti betivii "nu pot face ceva pentru oameni"... Bla bla bla. Ia frate laxative si vei putea face, da'ca de obicei in politica prima data faci pentru tine.
    Vai mama voastra, sunteti gretosi cu Domnul ginerica Calin Popescu Tariceanu ....VW nu e bun veniti la citroen...

  • Doamne Dumnezeule, aceştia nu au simţul ridicolului. Ţucălarii lui Purcel se zbat ca peştele pe uscat. Sincer, îl credeam mai realist pe Călin Popescu Tăriceanu. Nu îmi imaginam că va merge pe mâna Unchiului şi a lui Purcel. Acestea sunt numele de coperire interlopă pentru Ruşanu, respectiv Moloţ. Marian Munteanu, politic, e o nulitate. De Nelu Ardelean ce să mai zicem? Sanfirişcă, tot politic, e o jagardea. Ce partid va fi ăsta? De o mie de ori mai bine cu Laurenţiu Nistor, Natalia Intotero, Emil Rişteiu sau Bogdan Ţîmpău, Dorin Păran etc.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago