Manager nou la Spitalul municipal Hunedoara

Sorina Popa

Spitalul municipal din Hunedoara are un nou manager. Acesta este Ion Radu Budae (foto), de 41 de ani, căsătorit şi cu un copil. Postul a rămas liber după ce Nicuşor Ştefan, un apropiat al fostului primar, a demisionat. Interimatul a fost asigurat de dr. Bende Barna.
„La examenul pentru concursul de manager al spitalului s-a înscris un singur candidat, Ion Radu Budae. În 6 februarie el a susţinut atât proba scrisă, dar şi lucrarea de management şi interviul, pentru că a fost doar o singură persoană la concurs. „Proba scrisă a constat într-un test grilă, 60 la sută din acesta au fost întrebări din managementul sanitar şi 40 la sută din legislaţie. Media finală obţinută de candidat a fost 9,54”, a declarat dr. Bianca Farcaş, preşedintele CA al Spitalului municipal din Hunedoara şi reprezentanta primarului în această unitate. Urmează ca în scurt timp, CA al spitalului să valideze concursul pentru postul de manager. După ce noul manager îşi va intra în pâine, el va desemna un nou director medical.
Ion Radu Budae a absolvit Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea Finanţe Bănci, din Cluj-Napoca, în anul 1998. A lucrat timp de 18 ani într-o companie privată de asigurări. „A fost greu să las un colectiv extraordinar şi bine închegat. Am considerat că am nevoie de o provocare însă, şi m-am prezentat la concursul pentru postul de manager al Spitalului municipal din Hunedoara. Vreau să fac ceva pentru comunitatea locală”, a declarat Budae pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Uraa!Era interesant să iasă pe locul 2 după ce a concurat de unul singur,având și răspunsurile gata pregătite. Partidul? Răsplătește munca de partid a bravilor activiști pe câmpul de luptă. Trebuia și EL să se aleagă cu CEVA!

  • director de vanzari de 2 bani, manager la spital?
    pfff, asta este soarta "sanatatii" in Hunedoara...
    omu' a simtit ca asigurarile-s varza, a pupat in zona luminoasa licuriciul PSD si s-a ales cu o functie...
    acum trebuie sa-si recupereze banii de la campania electorala...

  • Alex, prostanac mic, stai tu atatia ani in multinationala cu targete in fiecare luna, semestru, an sa vedem daca rezisti. Acolo nu e ca la stat unde lucri tu...postac mic si neinsemnat

  • Aline, se pare ca tu esti un postac foarte prost, chiar mai prost decat prevede legea.
    Tu ori esti un pupinc_rist al sus-mentionatului ori esti chiar el insusi de te dai "lovit"...
    Crezi ca doar voi lucrati in multinationale?
    Daca e asa de greu acolo la voi, mergeti la munca...
    Apropo, cuvantul "target" nu este unul din limba romana, deci nu are pluralul trecut de tine...
    Si doar pentru tine, chiar stiu despre "activitatea" directorului vanzator...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

13 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

13 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

13 ore ago