Deputatul Lucian Heiuş, potenţial candidat la şefia PNL Hunedoara

Sorina Popa

Deputatul PNL de Hunedoara Lucian Heiuş (foto) a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că s-ar putea să candideze pentru şefia organizaţiei judeţene de partid.
În urmă cu câteva luni, când mai mulţi primari liberali din judeţ s-au răzvrătit şi au reuşit să producă o răsmeriţă în organizaţia judeţeană, Heiuş a fost susţinut pentru a candida la Parlament. De fapt, primarii respectivi îl voiau şi la şefia PNL Hunedoara, însă acolo a ajuns Florin Roman, interimar.
Acum, când liberalii din întreaga ţară se pregătesc pentru alegeri, Lucian Heiuş şi-a adus aminte că primarii îl vor în fruntea organizaţiei judeţene.
Deputatul PNL de Alba Florin Roman candidează şi el pentru preşedinţia PNL Hunedoara. Asta, deoarece se pare că la Alba nu are nici o şansă. Şi primarul comunei Şoimuş, Mihai Irimie, vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte al liberalilor hunedoreni. Până acum, aceştia sunt pretendenţii la postul cu pricina. Florin Roman a declarat, ieri, în conferinţa de presă că vrea cât mai mulţi candidaţi la şefia organizaţiei judeţene de partid. Heiuş a afirmat că, dacă va ajunge preşedintele PNL Hunedoara, va candida la şefia Consiliului Judeţean. Asta, desigur, la alegerile din anul 2020.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ce sa caute sluga lui hava la pnl hd ? Roman asta are tupeu de borfas,mars la supt,hava te asteapta!

  • Atat timp cat in Romania partidele merg strict pe mana primarilor, de cele mai multe ori semidocti si parveniti, aceste partide se vor ingropa pe rand. Nu exista recrutare reala, nu exista pepiniera/scoala, nu exista dezbateri pe idei. Banu, banu, banu.
    Pai fanariotismul asta din partide, mediocritatea crasa si incultura "clasei" primarilor si a presedintilor de CJ au dus democratia in grajdul actual.
    Sunt extrem de rari (daca exista) primari care sa fie in stare sa mai aiba rabdarea si aplecarea sa mai asculte si un umil concitadin, care poate sa-si permita si el un vis, o idee, alta decat a geniului ajuns primar.
    Primarii de multe ori se trezesc rupti de comunitate. Ei cu banii lor, cu prietenii lor, cu nepotii lor, ... , cu dosarele lor.
    La fel in partide si intre partide, nu se mai dezbat idei, ci se urla slogane.
    Daca au ajuns primari, prima grija e sa-si cumpere o diploma, doua, poate chiar un doctorat. Chiar si salutul trebuie schimbat si aromat cu un aer usor de aroganta atotcunoscatoare si atotputernica.
    Apoi chiar cred ca toata lumea a procedat si procedeaza la fel.
    Democratia a ajuns intr-o fundatura, daca nu vedeti, aprindeti lanterna telefonului si priviti in jur.
    Cati candidati au vorbit om la om cu presedintii de organizatii locale ?!
    Cati dintre candidati cunosc primii 10 liberali din organizatii ?!
    Cati dintre candidati stiu statutul si istoria PNL ?!
    Oare din nou votul se va baza pe turmele aduse de primari. Care fug in bataia vantului la prima adiere.
    Cati dintre candidati cunosc membrii PNL mai vechi de 20 de ani in partid ?! sau majoritatea ne cred traseisti sau adusi de primari ?!
    Liberalismul nu e nici SRL, nici banca si nici primarie comunala, sper.
    Cati nazuitori spre lider stiu asta ?! Cred asta ?!
    Mai vorbim dupa furtuna asta din strada.

  • 'Nea Lucică! Dacă nu eşti în stare să iei de coarne, organizaţia asta, înseamnă că trebuie să te laşi dreaqiului de politică şi mai bine iîţi iei o turma de oi, că funcţia de deputat este prea mare pentru tine şi nemeritată...!!! Adică să fii deputat "ales pe drept" şi nu pe "rămăşiţe" şi să n-ai nici o funcţie de răspundere în partid este cam de kkt în judeţul ăsta şi înseamnă că am votat doar aşa ca să ne aflăm în "treabă"...!!!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago