Actualitate

Concursul pentru asistente medicale la spitalul din Hunedoara, finalizat cu succes

Sorina Popa

Primul concurs pentru ocuparea posturilor de asistente medicale de la Spitalul municipal din Hunedoara, organizat cu o comisie externă, s-a încheiat. Multă lume susţinea, înainte de acest concurs, că lucrurile nu vor putea fi corecte, dar uită că se întâmplă şi minuni.

Managerul spitalului din Hunedoara, Radu Budae (foto), anunţa că examenul va fi coordonat de o comisie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tg. Mureş. Ceea ce s-a şi petrecut. Pentru cele 44 de posturi de asistent medical s-au înscris 233 de candidaţi. După proba scrisă au rămas 213 candidaţi, a declarat managerul Radu Budae.
”Comisia de examinare a fost formată, pentru prima dată la un concurs pentru asistente medicale, din patru profesori de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tg. Mureş şi preşedintele Ordinului Asistenţilor din România. Au fost foarte multe subiecte pregătite. În faţa candidaţilor au fost extrase trei variante de subiecte care au fost multiplicate în sala de examen. Şi proba scrisă şi interviurile au fost filmate. În final s-au ocupat toate cele 44 de posturi. A fost un concurs corect şi transparent. Sunt foarte mulţumit de cum au decurs lucrurile. La proba scrisă, nota cea mai mare obţinută a fost de 92 de puncte din 100 posibile, iar la interviu, un candidat a obţinut 95 de puncte”, a precizat managerul Radu Budae, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

48 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

21 de ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

21 de ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

21 de ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

21 de ore ago