Mâine se deschide sezonul estival la Geoagiu-Băi

Magdalena Şerban12 Geoagiu Bai (10)

Mâine se dă startul la distracţie, prin deschiderea oficială a noului sezon estival din Staţiunea Geoagiu-Băi. Weekend-ul se anunţă plin de evenimente, numai bune pentru mini-vacanţa de 1 Mai.
„Deschiderea va avea loc la ora 10.00, când se începe cu o slujbă de Tedeum, urmată de salutul oficialităţilor locale şi judeţene, care ni se vor alătura. Pe lângă alte acţiuni, în programul zilei mai e prevăzut şi un spectacol folcloric susţinut de Nelu Ban Fântână, Eugen Pistol, Mihai Petreuş, Mihai Fegher, Eva Vlad, Bianca Pascu şi Ansamblul de dansuri populare Germisara, în acompaniamentul tarafului cu acelaşi nume, condus de Giani Vlad”, a precizat  Ioan Vălean, primarul oraşului Geoagiu.
„Seară ardelenească“ cu intrare liberă
Tot începând de mâine, ştrandul din Geoagiu-Băi va fi pus la dispoziţia turiştilor. Pe parcursul zilei, intrarea va fi gratuită pentru toată lumea, iar în restul sezonului, tarifele practicate rămân la nivelul celor de anul trecut, adică 15 lei pentru copii şi pensionari şi 20 de lei pentru adulţi. Cei interesaţi de bălăceală au la dispoziţie trei bazine cu apă termală: un bazin mic cu adâncimea de 1,6 metri, un bazin a cărui adâncime este de la 1,6 metri la 3 metri şi bazinul olimpic, singurul din Transilvania, de 2,4 metri adâncime. Alt aspect important este că până în a doua jumătate a lunii iunie, şezlongurile sunt oferite din partea casei, pentru o şedere cât mai plăcută. În total, să tot fie vreo 800 de şezlonguri gratuite şi 130 de cabine. De asemenea, şi în acest an, copiii se pot bucura de spaţii de joacă special amenajate, iar mâncarea poate fi savurată în cadrul unei linii moderne de autoservire. Una dintre surprizele de mâine, susţin reprezentanţii Complexului Băile Daco- Romane, este că de la ora 18 urmează  „Seara ardelenească”, unde intrarea este liberă pentru toţi cei interesaţi. Aceştia vor putea petrece pe muzica live, a formaţiilor şi invitaţilor speciali.
Delia, cap de afiş. Domnişoarele şi doamnele sunt privilegiate
În seara de vineri, Radio 21 va prelua frâiele muzicale, Clubul Tarabostes din cadrul ştrandului promiţând încă un sezon de hituri. Ora 22 vine cu un mega-concert semnat Delia, recital care va fi diferit faţă de prestaţiile obişnuite ale artistei. Invitaţii săi speciali sunt Gojira & Planet H. Bine de ştiut este şi faptul că până la ora 23, doamnele şi domnişoarele pot beneficia de intrare liberă în club. În rest, preţul unui bilet este de 20 de lei. Va fi o adevărată desfăşurare de forţe, cu lasere, sunet, show de animaţie şi multe surprize la bar. Nu degeaba s-au făcut investiţii de câteva zeci de mii de lei doar în sistemul de lumini şi efecte. Sâmbătă, la ora 12, maeştrii distracţiei Radio 21, Bogdan şi Shurubel, propun un live mix şi concursuri, cea mai râvnită competiţie fiind cea de tricouri ude. La ora 22, iubitorii de başi o pot pune de-o distracţie la Super Party Radio 21 cu Dj Dark şi bineînţeles, Bogdan şi Shurubel. Warm-up-ul e asigurat de Dj-ul rezident Ravan Betea. Oferta pentru doamne şi domnişoare rămâne neschimbată, având undă liberă la intrare, până la ora 23. Ceilalţi vor scoate din buzunar 15 lei pentru fiecare bilet achiziţionat. Duminică, ziua de ştrand înseamnă, începând cu ora 12, pool party, concursuri şi live mix cu aceiaşi cunoscuţi Dj de la Radio 21.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.