Actualitate

Mai mulţi copaci căzuţi la pământ din cauza zăpezii şi vântului. Două maşini, avariate

Mai mulţi copaci s-au prăbuşit la pă­mânt în Valea Jiului, din cauza căderilor de zăpadă, iar în Deva, din cauza vântului din noaptea de du­mi­nică spre luni, două maşini aflate într-o parcare au fost avariate de un arbore căzut peste ele. Pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Petroşani şi Deva, care au tăiat şi îndepărtat copacii aflaţi la pământ, a informat ISU Hunedoara.
„În municipiul Petroşani a fost eli­berată partea carosabilă a DJ 709, zona Parâng, de arbori căzuţi în urma precipitaţiilor sub formă de lapoviţă şi ninsoare, înregistrate noaptea trecută şi în luni dimineaţă. De asemenea, o altă intervenţie a pompierilor din Petroşani a avut loc pe str. Indepen­den­ţei, pentru degajarea unui copac căzut pe trotuar, în apropiere de Şcoa­la generală nr. 6 din localitate. Pom­pierii din Deva au intervenit pe str. Carpaţi pentru a segmenta şi degaja un copac căzut pe două autoturisme par­cate”, a precizat sursa citată.
Pentru judeţul Hunedoara a fost transmisă o informare meteorologică, valabilă până ieri la ora 15,00, pentru intensificări ale vântului (45-55 km/h), precipitaţii locale, iar în zonele mon­tane precipitaţiile pot fi mixte. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

2 zile ago