Categories: Sport

Luptătoarea Denisa Fodor, pe primul loc într-un turneu de juniori

Luptătoarea Denisa Fodor, legitimată la CNS Cetate Deva, a urcat pe prima treaptă a podiumului la un puternic turneu de juniori desfăşurat la Piteşti. Sportiva antrenată de Suraj Moravan a fost singura deveană care a obţinut o medalie, alţi doi luptători de la clubul din reşedinţa judeţului ratând podiumul în ultimul meci.

Şi-a demonstrat valoarea
La concursul de la Piteşti au participat peste 400 de sportivi de la cluburi din toată ţara, iar CNS Cetate Deva a deplasat şapte luptători. Cu rezultate excelente în acest început de an, Denisa Fodor şi-a demonstrat valoarea, urcând pe prima treaptă a podiumului la categoria 55 de kilograme, lupte feminine. În cadrul aceleiaşi categorii, colega de club a Denisei, Nicoleta Filipescu, a ocupat locul 5, pierzând meciul din finala pentru poziţia a treia. Tot pe locul 5 s-a clasat Ciprian Petresc, la categoria 94 de kilograme, lupte libere.

Rezultate mulţumitoare
Ceilalţi sportivi ai clubului devean au obţinut următoarele clasări: Gabriel Mustaţă – locul 7 la categoria 84 de kilograme; Iosif Şuller – locul 7 la categoria 84 de kilograme; Florin Filipescu – locul 10 la categoria 55 de kilograme şi Daniel Avram – locul 10 la categoria 66 de kilograme. Denisa Fodor, Nicoleta Filipescu, Ciprian Petresc, Gabriel Mustaţă şi Florin Filipescu sunt pregătiţi la CNS Cetate Deva de Suraj Moravan iar Iosif Şuller şi Daniel Avram sunt antrenaţi la clubul devean de Cosmin Văcăraşu. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

42 de minute ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

42 de minute ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

44 de minute ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

47 de minute ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

51 de minute ago