Lucrãrile la reţeaua de apã şi canal din Brad, aproape de final

Proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Hunedoara” al cărui beneficiar este SC Apa Prod SA Deva, este în prag de finalizare. Lucrările din cadrul proiectului au fost divizate în 10 contracte de lucrări, unul dintre acestea fiind „Reabilitarea şi extinderea conductelor de aducţiune, a reţelei de distribuţie şi a reţelei de canalizare din Brad”.

Potrivit conducerii SC Apa Prod SA,  în cadrul lucrărilor desfăşurate pe raza municipiului Brad vor fi reabilitate reţelele de aducţiune şi de distribuţie. De asemenea, vor fi reabilitate şi extinse reţelele de distribuţie în localitatea Criscior. Şi reţeaua de canalizare va fi extinsă atât în municipiul Brad, cât şi în localităţile Crişcior şi Bucureşci. La începutul lunii septembrie, progresul fizic al lucrărilor era de aproape 80 la sută, susţin reprezentanţii societăţii de apă şi canal. Mai mult de atât, datorită noilor reţele apă şi canal extinse, au fost realizate aproape 1.300 de branşamente noi, dintre care 952 în Brad, restul în Crişcior. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi extindere a conductelor de aducţiune, a reţelei de distribuţie şi a reţelei de canalizare din Brad este de 58.782.986,45 de lei, fără TVA, fiind vorba de fonduri obţinute prin programe cu finanţare europeană. Termenul limită la care trebuie încheiate lucrările este de 31 decembrie 2015. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Proiectul se finalizeaza,dar drumurile se repara sau mai e nevoie de inca 2 ani de chin pentru soferi? Despre acest lucru de ce nu se discuta?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

11 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

11 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

11 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

11 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

11 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

11 ore ago