Lovitură de teatru, după părăsirea ALDE de către liderul organizaţiei judeţene: Moloţ revine şi preia conducerea!

Sorina Popa

Şapte parlamentari ALDE s-au mutat la PNL în ultimele 48 de ore. Liberalii spun că „înfrăţirea” abia a început. „Nu o să mai rămână piatră pe piatră din ALDE”, a declarat un lider central PNL. Potrivit unor surse din PNL, liberalii au primit misiune de la liderul PNL Ludovic Orban să-i facă lui Călin Popescu Tăriceanu partidul ţăndări şi să absoarbă în bloc filiale locale ALDE, în special în Muntenia.
La nivelul judeţului Hunedoara, situaţia este următoarea: deputatul Marius Surgent, care era preşedintele ALDE Hunedoara, a plecat la PNL, acesta susţinând că mai mulţi membri ALDE din judeţ îl vor urma în barca liberalilor.
Însă, se pare că organizaţia judeţeană Hunedoara a ALDE nu se predă. Dacă în urmă cu câteva luni, Mircea Moloţ (foto) a demisionat din funcţia de preşedinte al ALDE Hunedoara, acum acesta revine pe post. „Da, am fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE. Marius Surgent a fost exclus ieri din partid. Vom vedea cine pleacă din ALDE şi cine nu. I-am avertizat pe colegi că Surgent nu are valoare să fie cap de listă pentru Consiliul Judeţean. Noi vom avea însă candidaţi pentru toate posturile, la alegerile locale, liste complete, candidaţi la primării şi la preşedinţia consiliului judeţean”, a declarat Mircea Moloţ pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Fost lider al liberalilor hunedoreni şi fost şef al CJ Hunedoara timp de 10 ani, Mircea Moloţ a declarat că ia în calcul o candidatură la preşedinţia instituţiei judeţene. „Nu exclud o candidatură la şefia Consiliului Judeţean“, a afirmat Moloţ.
Ieri, mai mulţi membri ai ALDE, printre care primarul de la Geoagiu, Vasile Cărăguţ, şi Nelu Ardelean, directorul financiar al Complexului Energetic Hunedoara, se aflau la negocieri cu liberalii. Însă, ALDE Hunedoara nu moare, nu se predă!

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Jos Cu excrocul de molot. Un hot ordinar. Cu el ALDE se duce de Ripa. Nu votati hotia=ALDE.

  • Nu vom vota niciodata cu Molot si partidul din care face el parte , pentru ca nu a asfaltat drumul judetean din Parang si nu sa putut dezvolta acesta zona .

  • Mi se pare chiar hilar avertismentul Lui Mircea Ioan Moloț că Marius Surgent nu are valoare. Fie vorba între noi de ce pentru a fi deputat avea valoare iar pentru șefia Consiliului Județean nu? Răspunsul e simplu, acolo vrea cu orice preț să candideze Mircea Ioan Moloț și nimeni nu are, zice acesta, valoare mai mare ca el însuși.

  • Acest avorton de 1,50 a fost dat afara nu s-ia dat el demisia,iar acum cu ajutorul unui criminal(CHITOIU) a devenit iar presedinte in ALDE,un partid de 1,2%

  • Ba Nu-l mai vb de rau pe piticul atomic ca va impusca bodyguard-ul lui. Stici cine e? E vb de fostul militian - tortionar goga dan. Cel mai mare sifon din Politie.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

9 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

9 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

9 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

9 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

11 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

11 ore ago