Liderul PSRO Hunedoara, în costumul lui Adam la o „feciorească“ în Elveţia

Maximilian Gânju

O fotografie cu liderul hunedorean al partidului înfiinţat de Mircea Geoană, într-o ipostază nu tocmai fericită, face înconjurul Internetului. Răzvan Mareş (foto, primul din stânga) spune că imaginea nu este trucată, dar nu consideră că este ceva compromiţător.
Câteva imagini de la o „feciorească“ la care a luat parte şi liderul PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, precum şi Alin Suciu (foto, primul din dreapta), secretarul executiv al organizaţiei judeţene a PSRO, în Elveţia, au apărut în spaţiul public iar liderul organizaţiei judeţene a partidului a fost surprins într-o ipostază pe care mulţi nu ar găsi-o tocmai potrivită pentru imaginea de politician. Astfel, Mareş apare în pielea goală alături de alţi trei prieteni cu care a mers, la relaxare, în Ţara Cantoanelor.
„Într-adevăr nu sunt poze trucate, iniţial eu am crezut că sunt poze trucate. Nu apar în pielea goală, este într-un cadru privat între prieteni şi nu consider că este o poză compromiţătoare. Este o poză normală între prieteni, după o zi de schi, făceam un jacuzzi. Este viaţa mea privată, a fost făcută în Elveţia, la schi. Acolo nu sunt atât de inhibaţi oamenii ca la noi în ţară, e o poză care nu ştiu cum a apărut în mediul public. Este o poză între prieteni şi dacă cineva a considerat că trebuie să o dea, foarte bine. Nu mi-e ruşine cu absolut nimic din ce am făcut“, a declarat Răzvan Mareş, preşedintele PSRO Hunedoara. Acesta conduce organizaţia hunedoreană a partidului înfiinţat de Mircea Geoană de la finele anului 2015.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Compromițătoare nu este dar are o doză mare de indecență. Dacă respectivul nu ar fi lider politic atunci nu ar fi nimic. Și viața privată a unui lider politic face parte din imaginea sa. Răzvan Mareș are cumva pretenția că poate fi dr. Jekyl și mr. Hyde în același timp ? Adică poate fi noaptea hoț și ziua om cinstit ?

  • Nu e indecentă ? Așa este. E foarte indecentă, lLa fel ca imaginea lui Mircia Muntean plin de sânge, cu câinele în brațe. Imagini penibile.

  • ,,fofo ciupercaru,, se vwde ca esti sluga lui Perasifon. Maninci c....t. Margan n-are nici o tangenta cu liderul Pdsro. Esti un bulangiu.

Recent Posts

Cum se descurcă constructorii cu creșterea prețurilor la materiale

Deficitul de personal calificat în domeniu și creșterea prețurilor la resursele energetice sunt cele mai…

3 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

o zi ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

o zi ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

o zi ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

o zi ago