Categories: Actualitate

Lemne furate, transportate cu maşini neînmatriculate

Doi locuitori ai comunei Şoimuş, tată şi fiu, de 37 şi 16 ani, au ajuns pe mâna poliţiei după ce au fost prinşi transportând lemne, pentru care nu aveau documente de provenienţă, cu două autoturisme, unul tractat de celălalt. Nu doar lipsa documentelor pentru lemne a fost o problemă depistată de autorităţi, ci şi faptul că ambele maşini nu erau înmatriculate, iar unul dintre şoferi, minor fiind, nu avea permis de conducere.
Din datele IPJ Hunedoara, cei doi au fost depistaţi de poliţiştii de la Postul de Poliţie Rurală Şoimuş, în timp ce se deplasau pe un drum agricol din comună. Lemnele din specia fag se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, tractat de maşina condusă de minorul de 16 ani. În urma verificărilor, poliţiştii au dispus confiscarea materialului lemnos, care a fost dat în custodia Ocolului Silvic Simeria. Totodată, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori şi conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fapte pentru care va fi cercetat bărbatul de 37 de ani, iar minorul va fi anchetat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

15 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

15 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

15 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

15 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

15 ore ago