Categories: Sport

Lecţii de fotbal la Arieşeni

Ciprian Marinuţ

Un lot de 22 de jucători de la Şcoala de Fotbal „Primavera” Deva a efectuat un stagiu de pregătire centralizată, la Arieşeni, unde s-a antrenat sub comanda tehnicienilor Marius Sîrbu şi Claudiu Ghiura.

Primul cantonament din istoria şcolii

Recent înfiinţată, Şcoala de fotbal „Primavera” Deva a făcut prima dovadă a seriozităţii şi dorinţei de afirmare. Patronul şcolii, Hadrian Marinca, a arătat că e dispus să asigure cele mai bune condiţii de pregătire şi a organizat un cantonament gratuit, la Arieşeni, pentru 22 dintre micii fotbalişti. Sportivii au efectuat un stagiu de pregătire centralizată, în perioada 31 ianuarie – 5 februarie şi au fost angrenaţi într-un program ce a cuprins două antrenamente pe zi. „Primul antrenament al zilei a fost axat pe pregătirea fizică şi s-a desfăşurat în aer liber, iar al doilea a avut rol tehnico–tactic şi s-a derulat într-o sală de sport de dimensiuni oficiale. Condiţiile de pregătire au fost foarte bune, având acces la absolut orice fel de facilitate, pentru a desfăşura un proces de pregătire atractiv şi eficient. Cred că în scurt timp, Şcoala de Fotbal «Primavera» va atrage mulţi copii şi va deveni un nume al profesionalismului în fotbalul la copii şi juniori”, a spus antrenorul coordonator, Marius Sîrbu.

Continuă selecţiile

Zăpada şi condiţiile bune de pregătire i-au cucerit şi pe micuţii fotbalişti. „Mi-a plăcut foarte mult cantonamentul, a fost ca într-o poveste. Am făcut antrenamente frumoase, iar cazarea şi masa au fost foarte bune. Îmi doresc să câştig cât mai multe meciuri alături de colegii mei de la Primavera”, a spus Roberto Pascu, căpitanul grupei copiilor născuţi în anii 1999-2000. În perioada următoare, Şcoala de Fotbal „Primavera” va continua programul de selecţie în zilele de marţi şi vineri, de la orele 19.00, la Sala Sporturilor din Deva.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

10 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

10 ore ago