Categories: Actualitate

Lăsat netratat și cu banii luați

A pățit-o un hunedorean care a ajuns la spital pentru a-și scoate două măsele. Medicul stomatolog la care își făcuse pro­gramare nu mai era de serviciu, așa că a cerut unui alt doctor să-i facă extracțiile.

Nu avea declaraţie
A fost refuzat iar de aici totul a degenerat și au fost chemaţi polițiștii. Bărbatul a rămas cu durerea de măsele și cu o amendă în valoare de 500 de lei, pentru că nu avea declarație pentru a putea circula după ora 22. ”Împreu­nă cu soţia, s-a deplasat la stomatologie la UPU Deva, însă nu l-au mai găsit pe domnul doctor (…) pentru a-i scoate două măsele, deşi îi chemase din ziua precedentă. El a ajuns la UPU la ora 19,45, iar un alt medic care se afla acolo le-a vorbit urât, i-a jignit şi a refuzat efectuarea extracţiei dentare, astfel că s-au deplasat la Spitalul Deva pentru a face o reclamaţie. Însă li s-a comunicat să revină luni. S-au întors la maşină, dar au zărit un cuplu care traversa şi s-au decis să îi infor­meze cu privire la ce au păţit la stomatologie, iar după un timp îndelungat a ieşit iar doamna doctor, care a început să-i jignească din nou, iar pe soţia sa a lovit-o, astfel că a chemat organele de poliţie, care le-au dat lor amen­dă”, a susținut bărbatul în plângerea adresată Judecătoriei Deva, prin care a cerut anularea amenzii. Instanța a nu a contestat realitatea evenimentelor astfel cum au fost relatate de către bărbat şi o martoră, dar nu i-a putut da dreptate. ”Nu se poate omite faptul că după ce petentul s-a deplasat la UPU Deva, pentru a face reclamaţie, nu s-a mulţumit să plece către domiciliul său din Hunedoara, ştiind că va trebui să se încadreze în timp până la ora 22.00, preferând să revină la stomatologie. Prin urmare, petentul şi-a asumat riscul de a depăşi intervalul orar în care era permisă cir­cu­laţia în perioada aplicării măsurilor de pre­venire a răspândirii virusului Sars Cov II, res­pectiv până la ora 22.00. Cunoscând aces­te măsuri impuse de autorităţi, petentul trebuia să se asigure, în lipsa completării unei decla­raţii, că se va întoarce la domiciliul ante­ri­or orei 22.00, astfel că ar fi trebuit să se de­pla­seze către domiciliul după ce a părăsit UPU, iar nu să se reîntoarcă la stomatologie, unde i se co­municase în mod clar că nu se va proceda la o extracţie dentară”, se arată în soluția Jude­cătoriei Deva, instanță care a menținut sancțiunea aplicată de polițiștii deveni.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Păi „onorata instanță” nu a aflat că „măsurile impuse de autorităţi” au fost declarate neconstituționale - adică ILEGALE!?!? Justiție de doi bani!!!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

5 ore ago