Categories: ActualitateFlash

La Deva s-au inaugurat două spații de joacă. “CĂSUȚA VESELĂ și CETATE, locurile unde imaginaţia copiilor prinde viaţă

Copiii din Deva au de azi, vineri, 30 mai, un nou motiv de bucurie. Primăria municipiului ainaugurat două noi locuri de joacă.Unul se află în Parcul municipal Cetate, unde părinţii îşi pot duceodraslele la “Căsuţa Veselă”, iar cel de al doilea în incinta patinoarului, unde copiii vor putea să zburde cât doresc.

Chiar dacă locul de joacă din parc a fost amenajat în spațiul fostei toalete publice, acum nimic nu te mai duce cu gândul la aşa ceva. Imobilul a fost restaurat complet, fiind pregătit pentru noua destinație. De menționat că picturile care împodobesc pereţii cu personaje din lumea Disney, au fost realizate de o tânără profesoară de la Palatul Copiilor din municipiu. La cel de-al doilea loc de joacă, cel din incinta patinoarului de lângă stadion, numit „Cetate”, micuţii pot avea parte de adevărate aventuri, făcând scufundări în piscina cu bile, sau legănându-se cu tiroliana. Potrivit lui Petru Mărginean, primarul Devei, care a inaugurat cele două noi spații de joacă destinatecopiilor, pentru suţa Veselă” din parc au fost cheltuiţi 16.000 de lei, iar pentru „Cetate”, aproximativ 24.000 de euro. Cele două locuri de joacă vor fi deschise pentru copii începând de duminică, ora 11.00, iar cu ocazia Zilei Copilului intrarea va fi gratuită. Însă, începând cu a doua zi, părinţii vor trebui să scoată din buzunar 10 lei pentru fiecare oră petrecută acolo, 100 de lei pentru petrecerile de două ore, iar cei care doresc abonamente vor plăti 50 de lei pentru 10 ore. Locurile de joacă vor fi deschise zilnic, între orele 11.00 – 19.00.

Primarul Petru Mărginean a precizat cu acest prilej că astăzi, vineri, au mai fost finalizate încă şase locuri de joacă în municipiu, iar săptămâna viitoare vine rândul la încă patru, ele adăugându-se celor șapte date în folosință anul trecut. (Loredana Goangă)

 

 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • In campania electorala primarul Petre Marginean a promis zeci de mii de locuri de munca ,dar vad ca face locuri de joaca ,locuri de munca zero . Unde sunt sutele de investitori domnule primar pe care te laudai pe postul tau Antena 1 Deva ca ii aduci in Deva ? Si apropo de Antena 1 Deva care iti tot aduce laude tot timpul ,angajati se plang pe la colturi ca le dai salari mici domnule primar si propietar al postului ,si doar sotia ta ia foarte multi bani in calitate de manager al postului Antena 1 Deva .

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

5 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

5 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

5 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

5 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

5 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

5 ore ago