Loc de joacã modern pentru copiii din Petroşani

Copiii din Petroşani au la dispoziţie un nou loc de joacă, special amenajat pentru ei în Parcul „Carol Schreter“. Locul de joacă a fost inaugurat, ieri, de primarul din Petroşani, dar acesta a lăsat o fetiţă, de nici şase ani, să taie panglica în locul lui. Edilul a fost aşteptat de un grup de copii, nerăbdători să se joace în noul spaţiu destinat lor, celui mai mic dintre ei revenindu-i misiunea să-l inaugureze.
„Este un proiect realizat în parteneriat de Primăria Petroşani, ANDZM şi grupul de Iniţiativă «Carpaţi». S-a depus programul de ANDZM, care a oferit un grant de 60.000 de lei, iar suplimentarea fondurilor a fost făcută de Primăria Petroşani“, a declarat Marius Rad, preşedintele grupului de iniţiativă.
Amenajarea spaţiului de joacă a costat, în total, 146.000 de lei, iar lucrarea a fost finalizată în numai trei luni „Spaţiul este mai deosebit, pentru că suprafaţa unde sunt montate instalaţiile şi mobilierul destinat pentru joacă este acoperită cu un cauciuc special, menit să-i protejeze pe copii cât mai bine. În plus, cei mici vor fi supravegheaţi în permanenţă de camere video”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroşani.
Nerăbdători, imediat ce s-a tăiat panglica, micuţii au dat năvală să se joace pe tobogane, leagăne, balansoare sau în căsuţele construite special pentru ei. (C. Cosman)

2 comentarii la „Loc de joacã modern pentru copiii din Petroşani”

  1. sa il pupi undeva PERTOSANEAN
    te plateste bine ??? ca mai sunt multi la rind …… deci pupa repede si stai deoparte ca altceva nu mai sti………

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.