Categories: Sport

JUDO. Sportivele de la SCM Deva medaliate la Cupa României

În perioada 25-26 iune s-au desfăşurat la Po­iana Braşov în organizarea Federaţiei Ro­mâne de Judo, întrecerile din cadrul etapei finale a trofeului CUPA ROMÂNIEI ediţia 2021.
Aşa cum ne-au obişnuit în ultimii ani, reprezentantele secţiei de judo de la S.C.M. DEVA s-au edidenţiat din nou şi au urcat pe podiumul de premiere la mai multe categorii de greutate.
Georgiana Miler (categoria +78 kg) şi-a atins obiectivul propus pentru această ediţie şi a încheiat întrecerile cu o medalie de aur, după ce a câştigat locul I la categorie. Olga Se­ve­rin (categoria -63 kg) şi-a întregit pal­ma­resul cucerind o binemeritată medalie de aur clasându-se pe primul loc la aceste întreceri .
Paula Paştiu (categoria +78 kg) a câştigat o medalie de argint iar Alina Făcăeru (categoria -52 kg) , Orsolya Lajos (categoria -57 kg) , patricia Nistor (categoria -57 kg) şi Alexandra Bai­dan (categoria -70 kg) au încheiat în­tre­cerile de la Broşov cu medaliile de bronz, ocu­pând fiecare locul II la categoriile la care au participat în competiţie.
Rezultatele înregistrate de sportivele de la SCM Deva au fost întregite de performanţele în­registrate la Campionatului Naţional Ne Waza Se­niori, desfăşurate duminică la Poiana Braşov. S.C.M Deva a obţinut trei medalii , respectiv: me­dalie de aur pentru Georgiana Miler ocu­pan­ta locului 1 la categoria +63 kg şi două me­dalii de bronz cucerite de Olga Severin la cat­e­g­oria – 63 kg şi Alina Făcăeru la categoria -52 kg.
Sportivele de la secţia de judo a clubului de­vean se pregătesc cu un colectiv de tehnicieni coordonat de prof. Mugurel Ciuşcă, alături de colegii săi,antrenorii prof. Ramona Enache, Constantin Vasiliu, Doru Bucătaru şi kine­to­terapeut-ul Răzvan Marcu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

18 ore ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

18 ore ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

18 ore ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

18 ore ago

Telenovelă sfârșită în sala de judecată

Amantul a devenit extrem de gelos și și-a urmărit iubita întocmai ca în filmele cu…

18 ore ago