Categories: Actualitate

Judecător recuzat de interlopul Cristian Litera

Natalia Bumbac

Deveanul Cristian Litera (foto), judecat pentru că a ameninţat-o şi a agresat-o pe fosta lui cumnată, a reuşit să recuze magistratul de pe dosar. Încă de la al treilea termen al cauzei, din 30 ianuarie, aflată pe rolul Judecătoriei Deva, cunoscutul interlop a formulat o cerere de recuzare, nefiindu-i admisă. Dar, a revenit cu aceeaşi solicitare, care, într-un final, i-a fost aprobată.
„În baza art. 68 rap. la art. 64 alin. 1 lit. f C.p.p. admite cererea de recuzare a doamnei judecător Popescu Daniela – Preşedintele completului C3 – F penal, formulată de inculpatul Litera Constantin – Cristian. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14.02.2017”, se arată în minuta instanţei.
Conform articolelor de lege menţionate în decizia instanţei, cererea de recuzare a lui Litera a fost admisă deoarece existau suspiciuni rezonabile că imparţialitatea judecătorului a fost afectată.
Litera a fost trimis în judecată în acest dosar la sfârşitul anului trecut, fiind învinuit de ameninţare. Faptele pentru care este judecat s-au petrecut în luna august 2016, atunci când a agresat-o în plină stradă pe fosta lui cumnată. La sesizarea femeii, poliţiştii au venit la faţa locului, Litera fiind dus la audieri, după care a fost arestat preventiv. Acum se află în arest la domiciliu, având instituită şi măsura controlului judiciar pentru dosarul în care este judecat pentru infracţiuni de crimă organizată, dosar supranumit „Simota & Litera”.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Sifonu asta stie sa recuze? Ca de batut femei stie. Asta ar trebui sa stea in puscarie toata viata. Un praduitor jegos si un bulangiu.

  • Lasă George cap de porc ca nici cu tine nu mi rușine jegule teparule la pușcărie cu tine pe viață lângă Litera si săgeata de Bivolu.cat de curând vi se înfunda gunoaie

  • Ba George cap de porc ai uitat cum teo caftit Margan si Luchian vezi poate pun eu mana pe tine taran coclit

  • Abia astept ba Balasa sclavul lui Perasifon. Pe mine nu m-a batut Margan. Tu esti un paduche si un bulangiu.

  • Nu am nimic cu băiatul acesta ,dacă a greșit sa plătească .Dar doamna magistrat ar trebui sa-și dacă timp sa citească dosarele pe care le judeca ,este praf .

  • Cum nu te-a bătut Margan sclavule si Oala te-a bătut eu mă joc cu tine si te violez coardo de George

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o zi ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

o zi ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

o zi ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

o zi ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

o zi ago