Categories: Sport

Jiul Petroşani este declarată campioană judeţeană

Nicolae Gavrea

Comitetul de Urgenţă al AJF Hunedoara întrunit în cursul zilei de ieri a luat act de Hotărârea Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal, din data de 14 iulie 2020, prin care se aprobă protocolul medical, necesar a fi respectat pe durata desfăşurării competiţiilor de fotbal amator aferente sezonului 2019/2020, protocol prin care „testarea RT-PCR a echipelor (jucători, staff tehnic, medical şi de suport) se va face înainte de începerea antrenamentelor în grup lărgit (sau cu toată echipa), dar nu mai târziu de 10 zile înainte de primul meci, şi cu 3 zile înainte de primul meci”.

Având în vedere Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF din data de 14 iulie 2020 şi Hotărârea Comitetului Executiv al AJF Hunedoara din data de 5 iunie 2020, Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara din data de 14 iulie 2020, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 43 din Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, în prezenţa majorităţii membrilor săi, adoptă următoarea hotărâre:
Aprobă adoptarea Variantei 3 stabilită de Comitetul Executiv al AJF Hunedoara din data de 5 iunie 2020 privind desemnarea câştigătoarei campionatului Ligii a IV-a şi a Ligii a V-a, respectiv:
– campionatul Ligii a IV-a va fi îngheţat şi va fi desemnată câştigătoarea Ligii a IV-a, sezonul 2019-2020, ocupanta locului 1 – CSM Jiul Petroşani, la momentul întreruperii competiţiei – 16 martie 2020.
– campionatul Ligii a V-a va fi îngheţat şi va fi desemnată câştigătoarea Ligii a V-a, sezonul 2019-2020, ocupanta locului 1 – AS Măgura 2010 Pui, la momentul întreruperii competiţiei – 16 martie 2020.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

12 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

12 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

12 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

12 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

12 ore ago