Categories: Sport

Jiul acuză arbitrajul

Ciprian Marinuţ

Oficialii minerilor îl acuză pe arbitrul Marian Bordean (Sibiu) de viciere de rezultat, întrucât, susţin că primul gol al gazdelor a fost marcat din ofsaid şi că penalty-ul de la golul doi a fost acordat gratuit.

Suspendat la Liga I, „viciază” şi la Liga a II-a
Conduşi de două ori la Oradea, în meciul cu FC Bihor, jucătorii echipei Jiul Petroşani au reuşit să revină de fiecare dată şi au egalat în minutul 90, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Oficialii Jiului susţin că au fost probleme grave legate de arbitrajul lui Marian Bordean din Sibiu, un fluieraş  suspendat de la Liga I, după ce n-a acordat două penalty-uri celor de la Unirea Alba Iulia în meciul din prima etapă cu FC Braşov.  „Au fost erori mari de arbitraj în acest joc şi toate în defavoarea noastră. La primul gol al orădenilor, tuşierul a  ridicat steagul pentru o poziţie de off-side, dar centralul s-a făcut că plouă, iar lovitura de pedeapsă acordată pentru gazde a fost gratuită. Nu ni se pare corect ca un arbitru suspendat la Liga I să fie delegat şi să strice un meci în Liga a II-a”, au spus jiuliştii.

Noi achiziţii
Înaintea meciului de la Oradea, “minerii” au reuşit să legitimeze doi jucători, care au şi fost folosiţi de antrenorul Daniel Timofte în meciul cu FC Bihor. Este vorba de Mihăiţă Gheorghe, fost la Gloria Buzău, care a început meciul ca titular, şi de Ciochină, care a intrat în repriza  a doua în locul lui Mircea Gheorghe. Damian Militaru, antrenorul secund al Jiului, a recunoscut însă că orădenii au un lot valoros şi se numără printre candidaţii la promovare. „Am debutat cu dreptul, iar rezultatul este  unul pozitiv, cu atât mai mult, cu cât a fost obţinut în faţa unei formaţii foarte bune”, a declarat Damian Militaru, care nu a putut face deplasarea cu echipa, fiind în continuare cu piciorul în ghips.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

5 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

5 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

5 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

5 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

5 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

5 ore ago