Categories: Ultima Ora

Jaf la o casă de amanet din Hunedoara. Autorul încă n-a fost prins

Un bărbat este căutat de poliţişti după ce, în urmă cu câteva ore, a jefuit o casă de amanet ( în foto) din

municipiul Hunedoara. Este vorba despre aceeaşi unitate în care, în decembrie 2007, o femeie a fost împuşcată în cap, în timpul unui jaf armat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, totul s-a întâmplat în jurul orei 9.15. Un bărbat a intrat, nemascat, în casa de amanet de pe strada George Enescu, a sărit peste tejghea şi i-a pulverizat vânzătoarei, în faţă, spray iritant-lacrimogen. Suspectul a reuşit să fure mai multe bijuterii din aur, după care a fugit. „În urma descrierii făcută de către angajata unităţii şi a vizionării imaginilor de pe camera de supraveghere, a fost întocmit un cerc de suspecţi, iar în prezent se efectuează cercetări pentru identificarea autorului şi tragerea sa la răspundere pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie” – a declarat Adriana Voina, de la departamentul relaţii cu presa al IPJ Hunedoara. Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce vom afla noi informaţii legate de acest caz. (Cristina Ghenea)

 

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Daca e vorba de unul singur ,de ce spuneti ca aveti mai multi suspecti ,aveti imagini inregistrate cu el ,cum de nu la-ti identificat ?

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 ore ago