Categories: Sport

Între primele opt echipe din ţară, la „Braşov Indoor Cup”

Ciprian Marinuţ

Grupa de copii născuţi în 2006 a clubului FC Hunedoara, pregătită de Daniel Haidiner, a ajuns până în sferturile de finală la cel mai important turneu de fotbal indoor, rezervat copiilor, din sud-estul Europei – „Braşov Indoor Cup”, care s-a desfăşurat în cursul acestei săptămâni la Braşov.

Au jucat cu pasiune
„Alb-albaştrii” au debutat la turneu, marţi, 9 februarie, cu o victorie categorică, scor 4-1 în compania echipei Bucegi Râşnov, după care rezultatele au scăzut în valoare. Întâi s-a consemnat o remiză, scor 1-1, cu FC Bacău, iar apoi a urmat o înfrângere, scor 0-1, cu Sport Kids Drobeta Turnu Severin. Cu acest bilanţ, FC Hunedoara s-a calificat în optimile de finală, unde a jucat, miercuri, 10 februarie, cu Viitorul Cluj, formaţie de care a dispus cu  scorul de 2-0. Următorul meci eliminatoriu a fost cu ghinion pentru jucătorii pregătiţi de Daniel Haidiner, întrucât au fost învinşi cu 1-0, la ultima fază a jocului, de Viitorul Buzău, una dintre favoritele întrecerii. În urma acestei înfrângeri, FC Hunedoara a jucat, ieri, în turneul pentru locurile 5-8 din 38 de echipe participante. În primul meci al acestui turneu, hunedorenii au pierdut 1-2 (0-0) după loviturile de departajare în faţa echipei de la şcoala de Fotbal Tică Dănilescu, astfel că au jucat în meciul pentru locurile 7-8 cu formaţia ACSK Tâmpa Blue Braşov.
La startul competiţiei la categoria 2006 s-au aflat 38 de echipe, împărţite în nouă grupe, cele mai importante competitoare fiind: ACSKT Braşov, FC Braşov Galben, FC Braşov Negru, CSM Focşani, Sparta Bucureşti 1, Kinder SGM, Viitorul Buzău, Şcoala de Fotbal „C-tin Dănilescu”, Galactik Bucureşti, Kinder Târgovişte, Viitorul Cluj, Farul Constanţa, LPS Suceava, New Stars Bucureşti, Zimbru Chişinău (Moldova), Sport Kids Drobeta T. Severin, Şcoala de Fotbal „Dani Coman”, FC Bacău, CSS Royal Făgăraş, Şoimii Ştiinţa Craiova, ACS Steagul Roşu, Dinamo Bucureşti, Şcoala de Fotbal „Răzvan Raţ” Slatina, Viitorul Bacău, Petrolul Ploieşti, Sparta Bucureşti 2, CS Pajura Huşi, FC Hunedoara, Junior Galaţi, CSS Sf. Pantelimon, Juniorul Braşov, Juniorul Suceava şi Sport 4all Covasna.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

19 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

19 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

19 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

19 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

19 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

19 ore ago