Categories: Actualitate

Înşelată de un fals chirurg

Oana Mihnea

De această dată, a căzut pradă celor care vor să obţină bani necuveniţi o pensionară de 79 de ani din municipiul Hunedoara.
Prin metoda binecunoscută, femeia a fost sunată pe telefonul fix de un individ, care a întrebat-o prima dată dacă are un ginere. Luată din scurt de interlocutor, hunedoreanca i-a răspuns că are un ginere. Ei, de aici şi până să intre în posesia unei sume însemnate de bani, a fost doar un pas. Escrocul i-a spus că este medic chirurg şi ginerele ei a suferit un accident rutier grav. În acel moment, bărbatul s-ar fi aflat într-un spital din Târgu Mureş cu răni serioase la picioare şi la cap. Ca să scape, ginerele ei avea nevoie de o intervenţie chirurgicală urgentă, în caz contrar ar fi putut să rămână paralizat. De aceea, escrocul i-a cerut femeii 10.000 lei ca să poată face operaţia. După cele auzite, hunedoreanca s-a speriat, a luat 4.000 lei pe care îi avea în casă şi i-a depus într-un cont bancar indicat la telefon. Abia după asta a luat legătura cu fiica ei, care i-a spus că ginerele ei nu a păţit nimic. Femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi s-a dus la poliţie.
Acum, oamenii legii fac cercetări pentru depistarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

2 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

7 ore ago