Categories: Electorale

Individului-candidat Ovidiu Draia

În urma articolului „Lumea moare de foame iar Nistor plăteşte chermeze“, apărut în cotidianul „Mesagerul hunedorean”, din data de 23 noiembrie, în care individul-candidat Ovidiu Draia  aberează în spaţiul public, eu, deputatul Laurenţiu Nistor, fac următoarele precizări:
Fără să înţeleagă nimic din ceea ce înseamnă o campanie electorală şi îmbogăţit peste măsură, asemeni şefului său Dan Diaconescu, individul-candidat Ovidiu Draia s-a trezit vorbind, de la volanul maşinii sale de lux, despre sărăcie. Într-un delir al cuvintelor, acest personaj se arată îngrijorat de sărăcia oamenilor şi încearcă să arunce cu noroi în contracandidatul său Laurenţiu Nistor, uimit de faptul că acesta reuşeşte să organizeze spectacole pentru alegători.
Da, domnule Draia, eu, Laurenţiu Nistor, deputat în Parlamentul României, mi-aş dori să organizez astfel de spectacole pentru toţi cetăţenii Colegiului nr. 1 Brad-Valea Mureşului. Şi tu ar trebui să faci astfel de evenimente pe banii proprii, deoarece ai spus că ai bani destui şi că vrei ca oamenii să fie mai buni. Să îţi doreşti să te apropii de ei. Să le înţelegi tradiţiile şi obiceiurile. Bucuriile şi nevoile.
Deşi ai o vârstă la care ar trebui să ştii ce înseamnă respectul, nu reuşeşti să înţelegi că astfel de spectacole sunt o formă de respect faţă de oameni. Că prin astfel de spectacole, reuşesc să le aduc mângâiere acestor suflete umilite de Boc, Udrea, Băsescu sau Videanu. Te arăţi îngrijorat de faptul că în România este sărăcie, fără să sufli un cuvânt despre adevăraţii vinovaţi de situaţia gravă în care a ajuns ţara. Şi asta, pentru că tu, Ovidiu Draia ştii foarte bine că Partidul Poporului a negociat, o alianţă cu PDL şi Traian Băsescu, astfel că încerci să ascunzi gunoiul lor sub preş, aruncând cu noroi înspre candidaţii Uniunii Social Liberale. Aşa crezi tu că poţi câştiga voturi? Minţind? Jigneşti inteligenţa alegătorilor, domnule Draia, care, crede-mă, sunt mult mai bine informaţi şi mult mai inteligenţi decât crezi tu. Eşti asemenea şefului tău, care a făcut un adevărat circ din privatizarea Oltchim, încercând să profite de naivitatea unor oameni disperaţi. Asta numeşti tu politică? Să rupi afişe şi să arunci minciuni în spaţiul public?
Pentru că îţi înţeleg disperarea şi, din dorinţa de a te convinge că nu eşti pregătit pentru funcţia pe care o visezi, eu, deputatul Laurenţiu Nistor, te provoc la o confruntare televizată, în care îţi ofer posibilitatea să le demonstrezi oamenilor că ai habar despre economie, că ştii ce înseamnă iniţierea unei legi. Te chem să vorbim despre soluţii reale. Faţă în faţă, ca doi bărbaţi. Asta înseamnă adevărata politică domnule Draia!

Laurenţiu Nistor, deputat PSD în Colegiul Uninominal nr. 1 Brad-Valea Mureşului

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Bai....'nea nistore!!! Ce Facusi 'matale aici, pe romaneste se mai zice:"tziganie"!!! De asta probabil Pesedeul a facut alianta cu partidele "rromilor"!!!
    Dar asa e vorba vezi totdeauna ce face celalalt!
    S-auzim numai de bine...!!!
    :)

  • Bravo domnule deputat, i-ati lasat muti pe sustinatorii domnului Draia si a primarului Irimie Mihai care va tot acuzau ca nu a-ti facut nimic. Acesti drogati vroiau sa-si asume toate realizarile dumneavoastra.Dumnezeu sa va ajute , sa va dea sanatate si putere de munca in continuare

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

14 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

14 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

14 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

14 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

14 ore ago