Categories: Electorale

Domnule ODD, sã vorbim în englezã, cã în românã, nu ai ce spune?

În urma articolului „Cât de tare doare adevărul?“, apărut în cotidianul „Mesagerul hunedorean”, din data de 26 noiembrie, în care individul-candidat Ovidiu Draia demonstrează că are mari probleme în a înţelege adevărul, eu, deputatul Laurenţiu Nistor, din dorinţa de a-i „lumina“ mintea atât de obosită, îi acord o ultimă audienţă publică.

Aşa cum m-am aşteptat, individul-candidat Ovidiu Draia a refuzat o confruntare pe proiecte şi realizări în care să demonstreze alegătorilor că, în afară de poveşti de adormit copiii, poate discuta despre soluţii reale la problemele românilor. M-a amuzat teribil cererea acestuia de a discuta în limba engleză.
Domnule Draia, dumneavoastră abia reuşiţi să legaţi două cuvinte în limba română! Nu e suficient că “omorâţi” limba maternă? Vreţi să chinuiţi alegătorii cu cele câteva cuvinte englezeşti pe care le ştiţi? În plus, nu mai sunteţi în Anglia, unde am înţeles, din ceea ce s-a vehiculat în spaţiul virtual, că nu v-aţi ocupat de lucruri prea ortodoxe. Acolo, nu aţi plecat din cauza mea! Nu aţi plecat nici pentru că eraţi precum ceilalţi români plecaţi în străinătate, sărac. Aţi avut alte motive şi alte îndeletniciri pe acolo, decât cele pe care le spuneţi!
Citind “spovedania” acestui individ, am fost dezamăgit să văd cum susţine că nu este bărbat. Păcat, domnule Draia. Faptul că nu ai reuşit să devii bărbat până la vârsta de 30 de ani spune multe despre caracterul tău.  Pe de altă parte, te înţeleg. Nu aveai cum să devii bărbat când toată viaţa ta ai stat cu ochii pe portofelul tatălui tău. Te tot lauzi că ai o afacere în construcţii, când tu nu ştii să enumeri trei unelte folosite în acest domeniu. Singurul tău merit în afacerea pe care o tot „arunci”  în ochii oamenilor este acela că ai obţinut, ştii tu cum, tot felul de lucrări cu statul.
Vorbeşti despre factorii de decizie din comunele Ilia, Zam şi Dobra. Am vorbit şi eu cu primarii din aceste comune! Nici măcar nu ai intrat pe uşile instituţiilor din aceste zone, darmite să  mai  faci planuri şi proiecte. Ai impresia că mă deranjează aberaţiile pe care le publici în ziare. Nu, domnule Draia. Nu mă deranjează, ci mă deprimă. E trist să văd cum un astfel de personaj are aere de politician şi nu pot decât să mă bucur că reprezinţi PP-DD-ul. Îmi e ruşine de ceea ce ai făcut ieri în Consiliul Local Deva! De felul în care ai dorit să obţii în mod ilegal apartamentul unui alt om, care îl merită. De felul în care ai sfidat instituţiile statului şi pe reprezentanţii acesteia. Este prea mult, iar tu eşti prea puţin!
De aceea, eu, deputatul Nistor Laurenţiu, în mod public anunţ că, începând de azi, nu voi mai răspunde în nici un fel atacurilor individului-candidat, Draia Ovidiu Daniel.
Ca să vezi că ştiu engleză mai bine decât tine, îţi spun: Goodbye, mr. ODD!
Laurenţiu Nistor, deputat în Colegiul nr.1 Brad-Valea Mureşului

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ODD, asta are vreo 2 băieți știi,nu?e destul de bărbat, dar la școala ta nu prea ai înțeles, spunei la slugoaca ta oana, sa-ți traduca,ea știe multe limbi.te-a făcut Draia ca la nufaru! Băiat istet! Articolul de mai sus nu l-ai scris tu ca tu abia vb apai sa mai scri!!!!!

  • Bine zici,esti disperat si nu mai vb de Draia tu vb alții pe care ii vei plăti tu !!! te-a scăzut asta Micu in sondaje esti un pensionar din 10 Decembrie, dar păcat ca vei avea o pensie de 7 ori mai mare ca tata si bunicul la un loc!!! Nu va este rusine domnule vanturi!!!! Bine Draia!!!

  • Sa legalizat Minciuna ,Santajul si Traficul de Influenta ,facuta asupra cetatenilor de catre politicieni ,pentru asta legea spune clar ,Nu Pedepsim Interlopii cu Legitimatie de la Stat !

  • daca crezi ca asa castigi domnule draia te inseli amarnic...de ce nu ai curajul sa vi impreuna cu vladu si la dobra sa ne prezinti oferta ta plina de minciuni...te asiguram ca dobra voteaza usl si nistor laurentiu un om de omenie cu experientasi un bun administrator..crezi domnule draia ca daca ai trimis acea scrisoare denigratoare impotriva domnului nistor te votam..nici nu te cunoastem decat din ziare si din scandaluri,ar trebui sa ti ceri scuze public fata de acest om nistor laurentiu

  • asa este domnule deputat nistor laurentiu...acest individ nu are ani de viata cat aveti dumneavoastra de munca si experienta. aceasta ii caracterizeaza pe cei din pp dd minciuna jignirea hotia si vorbele in vant..stiti spune o vorba,,atata stiu atata pot,,dumnezeu sa fie cu dumneavoastra domnule deputat si sa stiti ca noi dobrenii votam usl si nistor laurentiu.

  • Acum este momentul ca dinozaurul u.se.list nistor laurentiu sa fie garat in satul sau natal-Bejan,fara nicio demnitate (functie) publica.A furat destul pana acum!Cat priveste taranul ala retardat de la Dobra....,Dumnezeu cu mila!
    Mult succes Ovidel!

  • Rupa vili tu tot comentezi aiurea ,unde ai facut '' facultatea '' la Barcea, Aiud ,Gherla, Poarta -Alba , esti un nimeni care se crede grozav pentru ca arunca cu noroi in USL , scrie si cazierul tau ,cu oameni ca tine vrea sa castige PP-DD, rupa vili ce vei face cu 20000 de euro de la Dan Diaconescu ,eu cred ca proiectul tau este o puscarie privata.

  • USL sunt securistii de ieri ,unul ca tine care ma critici pe mine ,a uitat ca eu am luptat pentru dreptatea mea si am fost declarat nevinovat ,am facut puscarie pentru ca ,sunt persecutat de securisti si de autoritati ,si pentru tine ,cazierul meu este reabilitat .

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago