Categories: EvenimentFlash

Incendiată de soţ

Dana Istudor

 Un bărbat de 49 de ani din localitatea Uricani şi-a stropit cu benzină nevasta de 36 de ani şi apoi i-a dat foc. Incidentul s-a petrecut luni noaptea, în locuinţa celor doi, după ce agresorul a acuzat-o pe femeie de infidelitate.

Convins că nevasta i-a pus coarne
Potrivit poliţiştilor hunedoreni, totul a pornit de la o ceartă conjugală, bărbatul fiind foarte gelos, era convins că soţia lui are un amant la serviciu. Ca să o pedepsească, i-a dat foc, iar apoi, tot el a stins-o cu o pătură. „Victima are arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului şi este internată la Spitalul din Petroşani. Am deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală şi în funcţie de evoluţia cazului, va fi schimbată încadrarea”, a declarat şeful Poliţiei Uricani, subcomisarul Dănuţ Mocanu. Anchetatorii spun că familia era una bună, bărbatul fiind pensionar, după ce a muncit la EM Uricani, iar femeia lucra în comerţ. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor femeii de recuperare, deoarece arsurile sunt grave şi acoperă o suprafaţă foarte mare a corpului. Cei doi soţi au doi copii minori. Şeful Poliţiei Uricani mai spune că este pentru prima dată de când se află la conducerea instituţiei, când pe raza localităţii are loc un asemenea caz grav de violenţă conjugală.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

11 minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

20 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

20 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

20 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

20 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

20 de ore ago