Încă 50.000 de lei pentru Parâng

Carmen Cosman

Consilierii locali din Petroşani au decis alocarea sumei de 50.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la proiectul „Dezvoltarea domeniului schiabil în zona turistică Parâng”, sumă ce reprezintă partea de cofinanţare care îi revine municipalităţii.


Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a anunţat Primăria municipiului Petroşani că, prin Ordinul 2211/ 10.08 2011, s-au alocat încă 15.000.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil în Parâng, cuprins în programul „Schi în România, municipiul Petroşani”. Aşa că, şi municipalitatea a fost nevoită să vină cu o contribuţie financiară. „La acest proiect, conform legii, trebuie să contribuim şi noi cu o sumă”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi, iniţiatorul hotărârii. 
Ca atare, Consiliul Local Petroşani a fost de acord ca finanţarea proiectului să se facă şi din bugetul local, precum şi din alte sume atrase, în conformitate cu prevederile legale. Iar la şedinţa de consiliu de ieri, aleşii locali din Petroşani au fost de acord cu alocarea de la bugetul local a sumei de 50.000 de lei, pentru continuarea lucrărilor la obiectivul de investiţii.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago