Întâlnire a primarului din Petroşani cu investitorii din Parâng

Deşi pandemia a afectat cea mai mare parte a domeniului HORECA, totuşi un nu­măr ridicat de turişti au urcat în staţiunea mon­tană Parâng, din Petroşani. Munici­pa­li­tatea şi investitorii din staţiune ar vrea ca interesul turiştilor să rămână la fel de ridicat şi în sezoanele viitoare.
Acesta a fost şi motivul unei întâlniri care a avut loc, ieri, la sediul municipalităţii, între pri­marul Tiberiu Iacob-Ridzi şi investitorii în turism din Parâng. La discuţii a fost atins şi punctul legat de proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng.
„Trebuie făcute unele lucruri de către ad­ministraţia publică, legate de orarul de func­ţionare, de modul în care personalul de­ser­vent al instalaţiilor de transport se com­por­tă, de viabilizarea unor pârtii cu măsuri mi­nime, de finalizarea drumului, de asigurarea grupurilor sanitare în staţiune, mai ales că numărul de turişti a crescut. De asemenea, trebuie făcut un regulament cu privire la ac­cesul auto în staţiune şi reglementarea ac­ce­sului cu snowmobile, precum şi ceea ce înseamnă pârtiile pentru sanie. Foarte im­por­tantă este conlucrarea între investitori şi administraţia publică locală, dar şi con­lu­cra­rea între ei, precum şi o mai mare des­chi­dere şi chiar ajutor reciproc”, a declarat edilul şef al municipiului Petroşani. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.