În rândul useriştilor hunedoreni continuă scandalul. Conducerea judeţeană a USR, acuzată de poliţie politică!

Sorina Popa

Este clar, USR Hunedoara merge mai departe, dar merge cu scandaluri. Astăzi, au apărut noi acuzaţii la adresa conducerii judeţene. Curios este că cei de la centru tac deocamdată şi nimeni nu mişcă un deget pentru a clarifica situaţia din judeţ a acestui partid politic.

”Am cerut dreptate”
”Este USR Hunedoara partidul ALTFEL? USR Hunedoara, sub conducerea actuală, se comportă precum un grup infracţional organizat. De aproximativ 8 luni de zile, ne batem cu morile de vânt pentru ca USR Hunedoara să se însănătoşească. De mai bine de jumătate de an, am cerut intervenţia Biroului Naţional al USR şi mai ales a lui Dan Barna. Unii ne-au ascultat, alţii ba. Majoritatea BA. Eu şi colegii mei am vrut dintotdeauna ca cineva de sus să vină şi să intervină în conflictul cu BJ USR Hunedoara. Noi am cerut dreptate, noi am cerut rezolvare, EI NU!
Tabăra cealaltă a încercat mereu să muşamalizeze totul prin încălcarea dreptului la apărare, prin falsul comis într-un act (ştiu ele), delaţiuni, blocarea filialelor, acoperirea şi promovarea unui condamnat penal în Comisia de Negociere cu PLUS, execuţii de ordin comunist, întocmirea unui manifest comunist de dizolvare a filialei Deva, calomnii la adresa noastră cum că am fi fost cumpăraţi de ALDE, PNL sau de extratereştri. TOTUL PENTRU MUŞAMALIZAREA FAPTELOR ŞI MENŢINEREA PUTERII! Atâta vreme cât sub conducerea filialei judeţene a USR Hunedoara există aceste persoane de o calitate morală îndoielnică, complici la mârşăviile a câtorva persoane, USR HUNEDOARA NU POATE FI VOTAT!”, a scris pe Facebook fostul lider de la USR Deva, Adrian Moldovan (foto), exclus şi el din partid.

“Se comportă ca şi cei din Gestapo”
Contactat de noi, pentru a confirma cele scrise pe pagina de socializare amintită, Adrian Moldovan a fost mult mai dur ca pe Facebook.
”Poliţia politică se practică la USR. Echipa lui Dan Barna o ţine în braţe pe Hangan (n.r.-Pollyanna Hangan (foto), preşedintele USR Hunedoara). M-au exclus din partid, dar nu renunţ. USR nu are oameni să candideze în judeţ la alegerile viitoare. Nu au oameni, au doar scandaluri. Am fost exclus din partid cu ajutorul unor delaţiuni. Hangan se comportă ca şi cei din Gestapo. Nu voiam să candidez când eram lider la USR Deva. Voiam să aduc oameni cinstiţi, oneşti care să candideze. Asta a fost de la începuturile USR-ului, să aducem oameni cinstiţi care să candideze pentru posturile din administraţie. Organizaţia judeţeană a USR este la fel ca un grup infracţional! Eu sunt de acord să merg la detectorul de minciuni şi să fiu testat, dar să vină şi Hangan”, a declarat Adrian Moldovan, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

”Sunt minciuni!”
Am contactat-o pe Pollyanna Hangan (foto), preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a USR. Aceasta a declarat că ”nu am citit ce a scris Moldovan pe Facebook. Noi suntem în plin process de organziare , pregătim programul de guvernare, atât la nivel local, cât şi la centru. Nu mă pot concentra pe altceva acum. Ceea îmi spuneţi, că suntem acuzaţi de Adrian Moldovan, că am fi un grup infracţional, că ne comportăm ca un Gestapo, toate sunt minciuni. Singura noastră preocupare în prezent este pregătirea alegerilor”, a declarat Pollyanna Hangan, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a USR.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

10 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

10 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

10 ore ago