În penitenciar, Pera şi-a luat diplomă în calculatoare

Ovidiu Ioiescu (foto), zis Pera, care se află încarcerat la Penitenciarul de la Bârcea Mare, din apropierea Devei, a terminat cu brio mai multe cursuri, susţinute în puşcărie. Astfel, Pera a reuşit să obţină mai multe diplome, printre care cea mai importantă este cea referitoare la cursul de calculatoare.
„Soţul meu vrea, după ce va ieşi din închisoare, să se reprofileze în domeniul calculatoarelor. El îmi spune mereu că atunci când va fi liber, se va ocupa mai mult de familie, să-şi crească fetiţa. El vrea să ducă de acum înainte o viaţă decentă şi liniştită. Mi-a spus că lumea îl ştie într-un fel, dar s-a schimbat acum, toate problemele l-au convins că trebuie să facă o schimbare în viaţa lui”, a declarat soţia lui Pera, Petronela Ioiescu, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Ovidiu Ioiescu a ispăşit 3,5 ani de puşcărie între 2004 şi 2008, iar din iulie 2011, se află, din nou, după gratii. El a beneficiat de contopire de pedepse, după ce în Dosarul „Spumă şi Bibanu”, a fost condamnat definitiv.
El urmează să fie eliberat în vara acestui an. (S. Popa)

2 comentarii la „În penitenciar, Pera şi-a luat diplomă în calculatoare”

  1. Sorina..bravo ! Esti o ziarista „foarte buna” !!! Asta ne intereseaza pe noi !!!

  2. …nu vă face-ţi grijii!!! acum sunt hoţi cu diplomă!!! la facultatea absolvită la Bîrcea Mare şi la limbajul elevat pe care-l au absolvenţii ,,eliberaţi,, 99,99 % sunt pierduţi pentru societate!!!
    …speranţe deşarte!!!!…atenţie domnule Berbeceanu!!!…vin băieţii de la şcoală!!!!

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.