Petru Mărginean: „Voi restabili dialogul cu oamenii”

Petru Mărginean (foto) este candidatul USL pentru Primăria Deva şi crede că proiectele sale vor aşeza lucrurile într-o ordine firească în orăşelul de pe Valea Mureşului. A fost subprefect, vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi este preşedintele Asociaţiei SALVITAL, care coordonează SMURD Hunedoara. Are ca priorităţi sănătatea, educaţia şi bunăstarea comunităţii.
„Este o vorbă care zice că nu poţi fi fericit, dacă cei de lângă tine o duc rău. Menirea politicianului ar trebui să fie îmbunătăţirea vieţii tuturor. Din păcate, este doar a unora şi trebuie să recunosc că, de fapt, cei mai mulţi, se gândesc doar la propriile interese”, afirmă Petru Mărginean.
Mărginean este preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Conservator şi copreşedinte al USL Hunedoara. A crescut şi trăieşte în Deva, căreia vrea să-i redea strălucirea de oraş cosmopolit, un oraş unde fiecare poate trăi civilizat, cum se cuvine într-o localitate europeană, în secolul 21. „Sunt devean şi cred că pomul se cunoaşte după roade şi omul, după fapte. Actualul primar, după patru mandate, e cam depăşit. Nu zic că nu s-au făcut lucruri bune, dar sunt şi investiţii de care cred că Deva nu avea nevoie. De exemplu, fântâna cântătoare – cum poţi să investeşti atât de mulţi bani într-o arteziană, în timp ce sunt o mulţime de străzi unde oamenii nu au apă şi canalizare? Ceva nu este în regulă cu aceste «priorităţi», adică, este normal să faci şi asemenea lucruri, dar când ai finalizat proiectele esenţiale pentru viaţa cetăţeanului”, susţine Petru Mărginean.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Un vesnic pierzator care nu a fost in stare sa-si lamureasca rudele sa-l voteze. Nu a trecut de 5% la nici un tur de scrutin.

  • omul securistului Voiculescu sa il votam?
    ce ai facut tu cu adevarat in viata ta?falimente si divorturi!
    un om duplicitar ,se simte si dupa palmele vesnic ude!

  • Mult stimate domnule .....!!!
    Imi este si rusine sa scriu despre "succesurile" dumneavoastra.
    Mircia Muntean, a fost la inceput , o speranta si apoi a devenit o pacoste pentru Deva.Asta si datorita faptului , ca ar trebui limitate mandatele unui ale, la doua , cel mult!!!
    Cum sa restabiliti dialogul ???? Cu cine si in ce fel, cind dumneavoastra si cu monologul , sunteti CORIGENT..????
    Cum sa fiti un om de succes ??? Cind vreti:"ordine firească în orăşelul de pe Valea Mureşului???!!!
    Cum sa va investim in functie , cind ati fost fost subprefect, vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, doar asa ca sa vi se azvirle cite un oscior, din ciolanul nemeritat???!!!
    Faptul ca sunteti preşedintele Asociaţiei SALVITAL, care coordonează SMURD Hunedoara, este orusine pentru SMURD de fapt, pentru ca SMURD -ul este o institutie a statului roman si SALVITAL o institutie parazitara de pe urma careia ,pagubiti institutiile publice si prostiti pe cei, care va dau bani, in necunostinta de cauza.
    Partidului Conservator, al carui presedinte sunteti, este un partid "capusa" de buzunar, care a fost in stare sa ia mai mult de 1-2 % si sa nu intre in parlament. Fara banii FELIXULUI si fara ANTENE, nu aveati grai si nici "colindatorii de la CAL " nu erau vocali !!!
    Da, "Actualul primar, după patru mandate, e cam depăşit ", dar dumneavoastra sunteti, dupa atitea esecuri, in alegerile la care el a fost "cistigator", putin cam "EXPIRAT" !!!
    Si dati-mi voie sa ma gindesc la ceva mai tinar!!!De la "prostul " ala de Boc, mi-a ramas un singur lucru, care este de retinut: "singe proaspat" !!!???
    Oare , chiar reprezetati asta in politica deveana ....????
    Sunt devean şi eu si sunt in ceatza.....Am si o virsta si zau , din candidatii astia , nu stiu cu cine sa votez....!!!!
    S-auzim numai de bine ! :)

  • Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist care este in cardasie cu hotul Mircea Molot.

  • Sloganul manelistului Florin Oancea, Vin la Primarie un slogan de betiv ratat care si-a trimis soferul la facultate sa sustina examenele in locul sau, Oancea ce zici de sloganul potrivit pentru tine luzere , tuica la primarie ,sau bere la primarie nu alegem un primar betiv ca Florin Oancea ,votam cu Marginean ,am o curiozitatea Oancea ce vin alb sau rosu betivule .

  • Ma bucura faptul ca oamenii ,,e destepti''si vi le spun direct.;)Luati-va de gat,parati-va care cum a-ti furat si cea ce va mai reprezinta pe fiecare,astfel noi alegatorii stim ce avem de facut !:)

  • Petre Marginean a falimentat 4 firme cea mai cunoscuta a fost firma Simako ,a ajuns sef la o fundatie Salvital unde are 120 milioane salariul lunar ,un ONG care fura practic din banii SMURD,banii publici sunt trecuti prin Salvital de unde sunt dijmuit de Marginan in interes propiu, de unde credeti ca a avut el bani care a dato afara din apartament chiar pe mama lui sa cumpere televiziunea localala Antena 1 Deva, alt candidat este Florin Oancea care este dator vandut la BRD ,cine nu crede sa mearga la sediul BRD Deva unde este un afis de licitatie cu bunurile scoase de banca la licitatie, daca acesti doi candidati nu au fost in stare sa se gospodareasca singuri cum vor ei sa gospodareasca un oras ? Iar despre Mircea Molot stim cu toti ca este cel mai mare hot din judetul nostru ,si ca nu-l mai voteaza lumea pe securistul hot Mircea Molot.

  • Arafat a declarat ca SMURD-ul nu face politica... sa inteleg ca la Deva face?! Rusine.
    Daca e atat de bun ca si coordonator Smurd sa ramana la Smurd.
    Jenant e ca si el si Molot au slogan cu sanatatea. E chiar o jignire sa ne tratati ca pe niste votanti bolnavi. Bolnavi sunteti voi. De putere.

  • Ba,catindat de 0,99 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica) si vorba unuia de pe forum sifonezi intr-una banii depusi cu intentii bune de salariati-2% din impozitul pe salarii si din cotizatiile primariilor-adica bani publici.
    SA-TI FIE RUSINE FELIX MOTANUL NR.2 SI LUI PANTURU-ACEST GUZGAN ROZALIU AL POLITICII HUNEDOARENE= m.i.molot!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

6 ore ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

6 ore ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

6 ore ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

6 ore ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

6 ore ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

6 ore ago