În judeţ, se merge sub Mişcarea Popularã

Sorina Popa

Biroul Permanent Judeţean al PDL Hunedoara s-a reunit în şedinţă, pentru a decide dacă la alegerile locale din iunie vor merge sub sigla Mişcării Populare sau nu. De fapt, fiecare organizaţie judeţeană a democrat-liberalilor a trebuit să hotărască cum va acţiona la locale, pentru a se stabili strategia de campanie electorală.
Dorin Gligor (foto dreapta), preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că decizia de a merge sub sigla Mişcării Populare a fost votată în judeţ. Astfel, PDL va candida alături de UNPR, PNG şi PNŢCD, la alegerile locale din luna iunie, anul acesta.
Contactat, primarul Devei, Mircia Muntean (foto stânga), care deţine şi funcţia de vicepreşedinte al UNPR la nivel naţional, a declarat că varianta Mişcării Populare „este cea mai bună soluţie”. „Mişcarea Populară va fi câştigătoare în judeţul nostru. În acest fel, s-au eliminat pasiunile şi controversele. Aceasta este o construcţie coordonată de premierul Mihai Răzvan Ungureanu. Şi ca să fac o glumă, puteţi scrie că Mişcarea Populară (MP) vine de la iniţialele Mircia cel Puternic”, a declarat edilul şef al Devei.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Felicitari domnului presedinte PDL pe judet Dorin Gligor pentru ca a fost alaturi de noi minerii la negocierile de la Bucuresti.

  • fraieriloooooooooooor !!!!!
    toti sunt la fel !!!!
    nu va mai lasati prostiti !!!!!!

  • Mircică, ai comis niste erori. Subalternii tăi de la acest ziar nu te-au informat ca pdlacii din teritoriu nu pot candida sub denumirea de "alianta pupulara". Apoi, chiar daca incerci sa manipulezi, MRU nu se baga deocamdata in laturile politicii. Si in fine, "mircia cel puternic" e un semn de paranoia. Succesuri!

  • Lasati, ca va veni sa candideze in Hunedoara Dezsi...ori la primaria Deva, ori la Consiliul Judetean...si pe multi ii va incurca... ;)

  • MOLOT ESTE CA UN SOBOLAN ,NU MAI STIE CE SA FACA ESTE SPERIAT CA SOBOLANUL CA VA CANDIDA LA JUDET MIRCEA MUNTEAN SI IN MOD SIGUR IL VA INVINGE, MOLOT SE BAZEAZA PE PRIMARI PNL ,DAR IN AFARA DE VREO 2-3 TOTI SA-U SATURAT DE HAPSANUL MOLOT, EL NU ARE NICI UN PRIETEN PENTRU CA TOATA VIATA A FOST UN kACACIOS LIHNIT DUPA AVERE. MOLOT SE APROPIE FUNIA DE PAR DEGEABA TE LAUDA MONA LISE HIN LA POSTUL TAU DE TELEVIZIUNE HD-TV SI IN ZIARUL TAU ZIARUL HUNEDOREANULUI,ESTI TERMINAT.

  • A.M.R. ?!! 3 LUNI SI SCAPAM DE GUZGANUL GALBEJIT=M.I.Molot si de slugoii lui!

  • Miscarea Populara dupa cele zise de ala cu fata aia borcanata si cu urechi de liliac vine de la initialele lui: Mircia Pinochio; Mircia Prostanac; Mircia Poponaru; sau Mircia Puscariasul etc

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

20 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

20 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

20 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

20 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

20 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

20 de ore ago