Actualitate

În județ avem 39 de stații GPL. Sunt ele sigure?

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că în această săptămână vor porni controalele la toa­te staţiile GPL din România.
„Mai mult, unde se vor găsi elemente şi încălcări care ar duce la pierderi de vieţi ome­neşti sau de a pune în pe­ric­ol oamenii, se vor închide activităţile pe loc”, a declarat Marcel Ciolacu, după ce a vizitat locul exploziilor de la Crevedia. Prim-minis­trul a anunţat că, dacă este nevoie, va fi modificată legislaţia. „Dacă va fi nevoie vom face modificări legis­la­tive, în cursul săp­tămânii viitoare, astfel încât aceste lucruri să se întâmple fără procese şi fără anumiţi oameni să în­cer­ce să îşi menţină aface­ri­le, dacă sunt ilegale”, a spus Ciolacu.
În județul Hunedoara, potrivit celor de la ISU, sunt 39 de stații GPL, îm­părțite în tot județul dar mai multe se află în zona centru – Deva, Hunedoara, Hațeg și zo­na de sud (Valea Jiului). Pur­tă­to­rul de cuvânt al ISU Hu­ne­doara, Lucian Morogan, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că toate cele 39 de stații au fost ve­rificate ul­tima dată în primul trimestru al acestui an. „Toate aceste stații funcționează con­form reglementărilor în vigoare. În scurt timp vom porni o nouă verificare a lor, vor fi echipe mixte ale mai multor instituții”; susține Lucian Morogan. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

11 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

11 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

11 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

11 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

11 ore ago