Categories: ActualitateFlash

Hunedorenii nu mai trebuie să se deplaseze în alte localităţi pentru investigaţii RMN. Importantă investiţie medicală în municipiul Hunedoara

Sorina Popa

O investiţie de peste un milion de euro în domeniul medical a fost inaugurată, la sfârşitul săptămânii, în municipiul Hunedoara. Deputatul Carmen Hărău nu este străină de aceasta, iar promisiunile sale din campania electorală din decembrie 2012 prind contur, lucru care dovedeşte că hunedorenii au făcut bine când i-au acordat votul pentru a ajunge în Parlament.
Unul dintre cele mai moderne centre de investigaţie medicală din judeţ este funcţional chiar în incinta Spitalului municipal din Hunedoara. Este vorba de „H-Medical Clinic”, administrată de Robert Dobondi şi dr. Catrina Lup Hărău. Aparatura din această modernă unitate medicală este fabricată în 2014. Mai mult, potrivit managerului centrului medical, Robert Dobondi, acest lucru este suplimentat de o abordare profesionistă a personalului de aici. „Investiţia iniţială este de 1,3 milioane euro, dar nu ne oprim aici. Acesta-i un prim pas dintr-un concept medical care va fi dezvoltat“, a declarat managerul H-Medical Clinic.
„Venim în întâmpinarea necesităţilor pacienţilor, dar şi în sprijinul medicilor, fiind unul dintre centrele medicale cele mai moderne din judeţ. Ca medic, mă bucur că viitorii mei pacienţi vor avea accesul la investigaţie de înaltă performanţă, ca şi cei din cen-
trele universitare din ţara unde am studiat“, a afirmat dr. Catrina Lup Hărău.
„Nu există nici o diferenţă între acest centru din municipiul Hunedoara şi unul din Berlin. Dacă există însă, diferenţe, ele sunt în plus pentru Hunedoara. Este o realizare importantă pentru Hunedoara. Această întreprindere, care nu îmi aparţine din punct de vedere al derulării ei, a putut lua fiinţă pentru că doi tineri, fiica şi ginerele meu, au hotărât să îşi construiască un viitor în municipiul Hunedoara“, a declarat deputatul Carmen Hărău.
De acum înainte, hunedorenii nu vor mai trebui să se deplaseze la Petroşani sau Timişoara pentru investigaţie RMN. Deoarece un asemenea aparat, de ultimă generaţie, funcţionează la H-Medical Clinic din Hunedoara. De subliniat că pacienţii internaţi în Spitalul municipal din Hunedoara beneficiază de investigaţii gratuite.
Tot la acest centru medical mai funcţionează un aparat DEXA, care are cea mai folosită metodă de determinare a densităţii masei osoase şi de diagnosticare a osteoporozei, un ecograf şi un Doppler color.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Cum sa FIE STRAINA de investitia respectiva ?Doar se face in Familie....... probabil asta e unul din motivele pentru care a tinut atat de mult sa ajunga Deputat.Doar e obisnuita cu contracte cu statul.......stie unde sa unga balamalele....

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

4 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

4 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

4 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

4 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

4 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

4 ore ago