Categories: Gura lumii

Gura lumii 19.05.2014

Circ într-o secţie din regiunea cu lămpaşe, după ce un angajat a avut curaj să-şi facă datoria. Cel care l-a mustrat în văzul colegilor, pentru ca şi aceştia să prindă de frică, este un individ cu ochii albaştri, cu atribuţii de culegere de informaţii. Un personaj obscur prins de ochiul de sticlă pe când îşi primea plocoanele de la interlopii pe care-i protejează. Revenind la informaţia cârcotaşilor, aceştia ne-au spus că totul a plecat de la un incident într-o cafenea. Un tânăr a cerut ajutorul agenţilor, pentru că era urmărit de un individ cunoscut cu probleme psihice. Oamenii au venit, au verificat şi au sancţionat urmăritorul. Ceea ce n-au ştiut aceştia este că dezaxatul este turnător şi protejat de individul care s-ar ocupa, chipurile, cu protecţia internă. Aveau să afle a doua zi la post când peste ei a tăbărât individul şi a făcut un scandal monstru, ameninţându-i că le face raport şi-i dă afară. Mai mult decât atât, le face şi dosare penale, totul pentru că şi-au făcut datoria. Cârcotaşii spun însă că individul ar face mai bine să verifice de ce-i lipsesc viţeii din ogradă turnătorului, imediat după ce a fost angajat la o firmă de stat.

 

A crescut un şarpe la sân! Aşa am putea spune despre un edil dintr-o micuţă localitate minieră a judeţului, care are probleme cu duiumul din cauza unui individ pe care l-a făcut mare. Practic, edilul l-a luat de pe străzi, l-a spălat şi i-a dat casă. Apoi l-a educat şi angajat ca mâna sa dreaptă. La scurt timp, în semn de recunoaştere, omul ajuns domn peste noapte a muşcat mâna care l-a hrănit. Cârcotaşii spun că individul l-a turnat pe edil pentru nişte proiecte derulate şi din care s-au înfruptat şi ei, ca tot omul. L-a turnat în semn de răzbunare, pentru că edilul nu s-a retras la ultimele alegeri, pentru a-i lăsa lui locul liber pe listele de partid.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

2 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

2 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

2 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

2 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

2 ore ago