Hrana bolnavilor de la Spitalul Deva este asigurată

Adriana Năstase

După ce medicul Codruţa Fotescu, coordonatorul Compartimentului de Dietetică şi Bloc Alimentar din Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a reclamat că nu mai există stoc de alimente, administratorul public al judeţului, Costel Avram, s-a întâlnit vineri dimineaţă cu conducerea unităţii şi cu reprezentanţii compartimentului respectiv.
Administratorul public a verificat personal stocurile din magazia de alimente, dar şi modul în care este preparată hrana pacienţilor din unitatea medicală.
„La această oră, achiziţiile de produse alimentare sunt realizate în proporţie de 80 la sută şi vă asigur că Spitalul Judeţean de Urgenţă nu va avea probleme în privinţa aprovizionării. Nu este cazul ca pacienţii să intre în panică, pentru că nu vor fi probleme. Cred că există o problemă de comunicare la nivelul conducerii executive a spitalului, care va fi rezolvată, dar nu trebuie să uităm faptul că suntem în an electoral, context în care nu este exclus să mai apară şi alt gen de provocări”, a declarat Costel Avram.
La rândul său, Daniela Roşca, managerul SJU Deva, declară că există soluţii pentru ca achiziţia de alimente să se desfăşoare fără sincope.
„Doamna doctor de la Compartimentul de Dietetică şi Bloc Alimentar ne-a informat cu privire la dificultăţile pe care le întâmpină, a fost o problemă la nivelul biroului de achiziţii. În acest an, după ce va fi aprobat noul buget, vom face achiziţii pe termen lung, pentru a nu suprasolicita biroul de achiziţii la început, respectiv sfârşit de an”, a declarat managerul interimar al SJU Deva.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago