Categories: Actualitate

Hoți de fier vechi, prinși în flagrant

Într-o singură noapte cei doi hoți, ambii din Petroșani, au reușit să fure com­po­nente în valoare de 420.000 de lei. Aceș­tia acționau la instalațiile de dirijare și semnalizare a traficului feroviar existente pe tronsonul Petroșani –Simeria.
„Poliţiştii Serviciului Transporturi Fe­ro­viare au reuşit prinderea în flagrant a doi bărbaţi, în vârstă de 31 şi 38 de ani, ambii din municipiul Petroșani, care se aflau în zona haltei de călători Ciopeia şi încercau să sustragă componente de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare ale traficului feroviar. Cei doi sunt bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat de la infrastructura feroviară și distrugere sau semnalizare falsă, fapte comise în perioada august-septembrie 2021, în zona Petroşani – Simeria Triaj, de unde ar fi sustras mai multe componente ale instalaţiilor sem­na­lizare şi dirijare a traficului feroviar. Spre exemplu, în data de 14.09.2021, cei doi au sustras 71 de relee electromagnetice din dulapurile SCB (în valoare 420.000 de lei) de pe raza localităţii Plopi”, a informat IPJ Hu­nedoara. Andrei Muntean și Petruț An­ghel au fost arestați preventiv în baza pro­punerii procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg. Aceștia sunt cercetați penal pentru furt calificat și distrugerea sau semnalizarea falsă. Ambii au cerut să fie plasați sub arest la domiciliu sau chiar sub control judiciar, cereri respinse de ma­gis­trați. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

11 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

11 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

11 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

11 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

11 ore ago