Categories: Sport

Hercules a rămas singura echipă fără eşec în Liga a IV-a

Ovidiu Mănăstire

Campioana en-titre a judeţului Hunedoara a câştigat derbiul cu CS Hunedoara şi se menţine în fruntea clasamentului Ligii a IV-a, fiind singura grupare care nu a cunoscut gustul înfrângerii. Trupa lui Dan Voicu a primit în schimb primul gol din acest sezon, după 445 de minute în care a menţinut poarta intactă.

Primul eşec al hunedorenilor
Cu o formulă experimentată, Hercules a deschis scorul în duelul cu „junii” hunedoreni la finalul primei jumătăţi de oră. Andrei Firan l-a învins pe Cobliş iar Hercules avea un avantaj minim la pauză. În partea secundă, căpitanul Cristian Ciocârlan a mărit avantajul pentru gazde iar Gabriel Mercurean a marcat golul de onoare al oaspeţilor, cu cinci minute înainte de finalul jocului. Invincibilitatea portarului gazdă, Adrian Farcaş, s-a oprit astfel la 445 de minute iar tânăra echipă antrenată de Mircea Alic jr. a pierdut în premieră, coborând trei locuri în clasament.

Succes dedicat colegului
Inter Petrila ţine aproape de liderul clasamentului, după ce a învins clar pe Universitatea Petroşani, scor 3-0. Jucătorii grupării antrenate de Aurel Moldovan au dedicat victoria colegului lor, Ionuţ Torkoş, care în ziua partidei s-a căsătorit. Pe podiumul clasamentului a urcat Şoimul Băiţa, care a învins clar în deplasare, pe Metalul Crişcior, scor 4-0. La scorul de 0-0, gazdele au ratat un penalti.  La egalitate de puncte cu Şoimul se menţine şi Aurul Certej, care nu a avut nici o problemă contra ultimei clasate, Minerul Uricani.

Retezatul, două victorii în trei zile
Retezatul Haţeg a avut o săptămână prolifică, în care a obţinut două victorii, ambele pe teren propriu. După ce miercuri a învins pe Aurul Certej, într-o restanţă din etapa a II-a, sâmbătă, trupa lui Romulus Bobu a trecut de cealaltă echipă cu numele de Aurul, gruparea din Brad. Victoria Călan se menţine şi ea în plutonul fruntaş, după ce a trecut lejer, în propriul fief, de Jiul Petroşani.

HERCULES LUPENI 2 (1)
Farcaş – Firan, A. Roşian, Ionaşc, Ungurianu – An. Harangozo (79 Rădulescu), Ciocârlan (cpt., 90+2 Cojocaru), Băcăran (90 Pop), Cismaşiu – R. Moldovan (62 Filip), I. Roşian. Antrenor: Dan Voicu
CS HUNEDOARA 1 (0)
Cobliş (46 Paşca) – Ciucurescu (cpt.), Daisa, Ciumaşu, Mercurean – Baban (46 Teodorescu), R. Popa, Stan, Scorobete – Lăcătuş, Marcu (73 Moroşanu). Antrenor: Mircea Alic jr.
Arbitrii: Flavius Coroiu – Andrei Fodor (ambii din Deva), Alexandra Kadaş (Lupeni)
Au marcat: Firan (30), Ciocârlan (66) – Mercurean (85)
Liga a IV-a, etapa a V-a
Hercules Lupeni – CS Hunedoara 2-1
Metalul Crişcior – Şoimul Băiţa 0-4
Inter Petrila – Universitatea Petroşani 3-0
Aurul Certej – Minerul Uricani 4-0
Victoria Călan – Jiul Petroşani 4-1
Retezatul Haţeg – Aurul Brad 3-1

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

15 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

15 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

15 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

15 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

15 ore ago